/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Sitronkladdkake med hvit sjokolade2 dl strøsukker2 dl hvetemel300 g hvit sjokolade200 g smør3 egg 2 dl fløte2 sitroner1 ts salt
Fremgangsmåte 1. Sett ovnen på 180 grader.2. Smelt 200 g smør i en mikrobølgeovn. Hakk 300g hvit sjokolade og hell ned i en skål. Smelt deretter den hvite sjokoladen i mikrobølgeovn.3. Bland det smeltede smøret med to dl strøsukker, tvo dl hvetemel og tre egg og rør rundt. Hell deretter i en ts salt og sitronzest fra to sitroner i røren og bland. Hell i den smeltede hvite sjokoladen og rør godt rundt slik at du får en jevn og fin røre.4. Forbered en springform med bakepapir i bunnen og smør sidene godt. Hell deretter ned røren i formen. Når ovnen har nådd 180 grader setter du inn kladdkaken i ovnen. La den stå inne i ca 30 minutter, avhengig av hvor klissete du vil ha den.5. Hell opp to dl fløte i en skål og visp til den har blitt fast. Bre på krem over halve kladdkaken og riv hvit sjokolade over den andre halvdelen. Nå er sitronkladdkaken med hvit sjokolade klar til å serveres!

Sitronkladdkake med hvit sjokolade

Sitronkladdkake med hvit sjokolade, en himmelsk kombinasjon av syrlig sitron med den søte hvite sjokoladen. En uimotståelig dessert som kommer til å bli en ny favoritt i oppskriftsamlingen. Hos oss på Cervera finner du oppskriften på sitronkladdkaken og alle kjøkkenredskapene du måtte trenge.
Sitronkladdkake med hvit sjokolade
Ingredienser
2 dl strøsukker
2 dl hvetemel
300 g hvit sjokolade
200 g smør
3 egg
2 dl fløte
2 sitroner
1 ts salt

Fremgangsmåte

1. Sett ovnen på 180 grader.
2. Smelt 200 g smør i en mikrobølgeovn. Hakk 300g hvit sjokolade og hell ned i en skål. Smelt deretter den hvite sjokoladen i mikrobølgeovn.
3. Bland det smeltede smøret med to dl strøsukker, tvo dl hvetemel og tre egg og rør rundt. Hell deretter i en ts salt og sitronzest fra to sitroner i røren og bland. Hell i den smeltede hvite sjokoladen og rør godt rundt slik at du får en jevn og fin røre.
4. Forbered en springform med bakepapir i bunnen og smør sidene godt. Hell deretter ned røren i formen. Når ovnen har nådd 180 grader setter du inn kladdkaken i ovnen. La den stå inne i ca 30 minutter, avhengig av hvor klissete du vil ha den.
5. Hell opp to dl fløte i en skål og visp til den har blitt fast. Bre på krem over halve kladdkaken og riv hvit sjokolade over den andre halvdelen. Nå er sitronkladdkaken med hvit sjokolade klar til å serveres!