/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Sitronpannacotta med mangopuréTil 6 porsjonerSITRONPANNACOTTA:3 gelatinblader2 sitroner3 dl melk5 dl kremfløte 3/4 dl strøsukker1 ts vaniljesukkerEKSOTISK MANGOPURÉ2 mangoSkallet fra en halv sitron2-3 ts honning TIL SERVERINGGul marengsBringebær
Fremgangsmåte1. Legg gelatinbladene i bløt i 5 minutter. 2. Riv det ytterste skallet på sitronene og legg det i en kasserolle sammen med melk, fløte, sukker og vaniljesukker. Kok opp, rør rundt og trekk bort fra varmen.3. Klem ut gelatinbladene og visp dem ned i den varme fløten. Fordel i porsjonsglass, la det avkjøles og deretter stivne i kjøleskapet i minst 3 timer.4. Hakk mangoen i små biter og riv skallet fra en halv sitron. Kok opp mangoen og sitronskallet med honningen på svak varme og miks deretter fint med stavmikser. La det avkjøles.5. Ved servering - topp pannacottaen med mangopurén, gule marengstopper og bær, f.eks. bringebær.

Sitronpannacotta med mangopuré

Forfør dine smaksløker med en nydelig kombinasjon av silkemyk sitronpannacotta og forfriskende mangopuré. Denne oppskriften gir deg en delikat dessertopplevelse, der sitronens syrlighet møter mangoens sødme. En elegant dessert som balanserer sødme og friskhet, sitronpannacotta med mangopuré er et perfekt avslutning på ethvert måltid.
Sitronpannacotta med mangopuré
Ingredienser
Til 6 porsjoner

SITRONPANNACOTTA:
3 gelatinblader
2 sitroner
3 dl melk
5 dl kremfløte
3/4 dl strøsukker
1 ts vaniljesukker

EKSOTISK MANGOPURÉ
2 mango
Skallet fra en halv sitron
2-3 ts honning

TIL SERVERING
Gul marengs
Bringebær

Fremgangsmåte

1. Legg gelatinbladene i bløt i 5 minutter. 
2. Riv det ytterste skallet på sitronene og legg det i en kasserolle sammen med melk, fløte, sukker og vaniljesukker. Kok opp, rør rundt og trekk bort fra varmen.
3. Klem ut gelatinbladene og visp dem ned i den varme fløten. Fordel i porsjonsglass, la det avkjøles og deretter stivne i kjøleskapet i minst 3 timer.
4. Hakk mangoen i små biter og riv skallet fra en halv sitron. Kok opp mangoen og sitronskallet med honningen på svak varme og miks deretter fint med stavmikser. La det avkjøles.
5. Ved servering - topp pannacottaen med mangopurén, gule marengstopper og bær, f.eks. bringebær.

Legg igjen en anmeldelse