/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Karamellmarengs pavlovaKARAMELLMARENGS PAVLOVA3 stk eggehviter2 1/2 dl strøsukker1 krm eddik1-2 dl karamellsausKARAMELLSAUS2,5 dl kremfløte3 ss strøsukker1/2 dl farinsukker1/2 dl rårørsukker50 g smør1 ts salt
Fremgangsmåte1. Bland alle ingrediensene til karamellsausen og kok opp til ca 110 grader. La den avkjøles før du heller inn i marengsen.2. Visp eggehviter og eddik til det blir et fast skum.3. Ta deretter i litt av sukkeret av gangen og visp til marengsen ikke renner ut hvis du snur på skålen.4. Klikk deretter ut ca 10 cm store sirkler på et smørpapir på en langpanne. Hell i litt av karamellsausen i hver sirkel og vend om maks 1-2 ganger.5. Stek på over og undervarme på 100 grader i ca 1-2 timer. Når de er ferdige skal de være krispige på utsiden og seige på innsiden.6. Bryt eller skjær deretter små biter av marengsen og legg i bunnen av glasset.7. Dekk over med vispet fløte og vaniljeis og hell over litt karamellsaus, ferske bær og strø over litt hakket daim.8. Server!

Karamellmarengs pavlova

Utforsk en nydelig blanding av sprø marengs, silkemyk karamellsaus og friske bær med vår uimotståelige oppskrift på Karamellmarengs Pavlova. Denne delikate desserten er en fest for sansene og er perfekt å servere til enhver festlig anledning.
Ingredienser
KARAMELLMARENGS PAVLOVA
3 stk eggehviter
2 1/2 dl strøsukker
1 krm eddik
1-2 dl karamellsaus
KARAMELLSAUS
2,5 dl kremfløte
3 ss strøsukker
1/2 dl farinsukker
1/2 dl rårørsukker
50 g smør
1 ts salt

Fremgangsmåte

1. Bland alle ingrediensene til karamellsausen og kok opp til ca 110 grader. La den avkjøles før du heller inn i marengsen.
2. Visp eggehviter og eddik til det blir et fast skum.
3. Ta deretter i litt av sukkeret av gangen og visp til marengsen ikke renner ut hvis du snur på skålen.
4. Klikk deretter ut ca 10 cm store sirkler på et smørpapir på en langpanne. Hell i litt av karamellsausen i hver sirkel og vend om maks 1-2 ganger.
5. Stek på over og undervarme på 100 grader i ca 1-2 timer. Når de er ferdige skal de være krispige på utsiden og seige på innsiden.
6. Bryt eller skjær deretter små biter av marengsen og legg i bunnen av glasset.
7. Dekk over med vispet fløte og vaniljeis og hell over litt karamellsaus, ferske bær og strø over litt hakket daim.
8. Server!

Legg igjen en anmeldelse