/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Hjemmelaget vaniljeis på kondensert melk5 dl fløte1 boks kondensert melk1 ts vaniljeestraktTIL SERVERINGSjokoladesausBringebærValnøtter
Fremgangsmåte1. Visp fløten hardt. Rør ned den kondenserte melken og tilsett vaniljekstrakt. 2. Frys i ca 2-3 timer og server rett fra fryseren.Iskrem på kondensert melkDenne raske og enkle metoden gir deg en kremet og søt iskrem uten behovet for en iskremmaskin. Med kun tre ingredienser kan du skape en fantastisk isopplevelse hjemme. Bare bland den kondenserte melken med vispet fløte og vanilje. Hell blandingen i en form og la den fryse til en nydelig myk og god is. Det er superenkelt å lage egen iskrem med kondensert melk.

Hjemmelaget vaniljeis på kondensert melk

Lag hjemmelaget vaniljeis med et ekstra touch av luksus med denne enkle og lekre oppskriften på vaniljeis laget på kondensert melk. Server med sjokoladesaus, friske bringebær og hakkede valnøtter. Denne kremete og nydelige vaniljeisen er enkel å lage og blir enda bedre når den serveres med den søte ocg smaksrike sjokoladesausen. De friske bringebærene og hakkede valnøttene gir en frisk og sprø kontrast. Inviter venner og familie og la dem nyte denne utsøkte og enkle desserten som forberedes før gjestene kommer.
Vaniljeis med tre ingredienser
Ingredienser
5 dl fløte
1 boks kondensert melk
1 ts vaniljeestrakt

TIL SERVERING
Sjokoladesaus
Bringebær
Valnøtter

Fremgangsmåte

1. Visp fløten hardt. Rør ned den kondenserte melken og tilsett vaniljekstrakt. 
2. Frys i ca 2-3 timer og server rett fra fryseren.

Iskrem på kondensert melk

Denne raske og enkle metoden gir deg en kremet og søt iskrem uten behovet for en iskremmaskin. Med kun tre ingredienser kan du skape en fantastisk isopplevelse hjemme. Bare bland den kondenserte melken med vispet fløte og vanilje. Hell blandingen i en form og la den fryse til en nydelig myk og god is. Det er superenkelt å lage egen iskrem med kondensert melk.

Håndmiksere

Legg igjen en anmeldelse