/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Alt for høstens matlaging

Alt for høstens matlaging
Alt for høstens matlaging
Blir du også full av entusiasme når du innser at du har en lang høstsesong på kjøkkenet foran deg? Det er på denne tiden av året planleggingen av de lange hjemmemiddagene og de kreative kjøkkenprosjektene setter i gang - så vel som den daglige matlagingen og matpakkefabrikken, nå som mange av oss endelig kan komme tilbake til arbeidsplassen!
I disse tider har kjøkkenet også vært et sentralt sted for mange, vi har samlet oss i mindre selskaper for å dele en matbit og sosialisere. Nå kan vi endelig invitere til større middagsselskaper hjemme igjen! Dermed er det et must å ha et velutstyrt kjøkken med både kjøkkenutstyr, robuste panner og et og annet mer spesielt kjøkkentilbehør.
En ting er helt sikkert: Kjøkkenet som samlingssted er her for å bli! Å legge litt ekstra kjærlighet på dette knutepunktet i hjemmet er en strålende idé, nå når oktobermørket sakte legger seg over hverdagen.
På Cervera har vi alt du kan tenke deg trenge til høstens matlaging!

Kasseroller

Å investere i noen ordentlige kjøkkenhelter for å bygge et langsiktig kjøkken over tid er stikkordet når du skal ruste opp kjøkkenet. Det kan for eksempel handle om å satse på kasseroller med skikkelig lang livstid, som du ikke trenger å bytte ut med det første. På Cervera har vi mengder av gode kvalitetskasseroller til alle formål. Uansett om du skal koke pasta til hverdags, forberede frokosteggene eller lage en fyldig gryterett med høstens mange delikatesser, så har vi det du leter etter.

Stekegryter

Selv om høsten er høysesongen for gryter, er det mange bruksområder for dem året rundt. I en solid gryte kan du lage alt fra høstens gryteretter til sprø brød og silkemyke supper. Tar du vare på gryten din kan du ha den i mange år fremover, og til og med la den gå i arv. Men hvordan skal man tenke når man skal velge seg en gryte? I den store gryteguiden vår får du hjelp på veien!

Stekepanner

I likhet med alt kjøkkenutstyr, finnes det stekepanner i mange forskjellige størrelser, varianter og prisklasser. De finne sogså i flere materialer med forskjellige egenskaper. Skal man velge en stekepanne med belegg eller uten belegg - det er det store spørsmålet! I den store stekepanneguiden vår byr vi på noen tips som kan hjelpe deg å finne hvilke stekepanner som passer deg, din komfyr og dine favorittretter!

Sautépanner

En sautépanne har mange bruksområder, for eksempel hvis du raskt vil bryne noe eller for å koke en herlig og fyldig saus til høststeken. Sautépannen er dessuten kanskje en av de mest mangesidige produktene på kjøkkenet, du kan kombinere forskjellige momenter i en og samme sautépanne - for eksempel når du steker noe raskt for og deretter la det koke med en herlig saus. På Cervera har vi sautépanner fra flere velkjente varemerker, som Anders Petter, Demeyere, Scanpan og mange fler.

Ovnsformer

Ovnen er høstens helt! Det her er sesongen der ovnen får gå på full guffe, med mengder av gode ovnsbakte rotfrukter, vilt og alt annet høstgodt som du kan tenke deg - for å ikke snakke om alle de fantastiske dessertpaiene. Det er viktig at du har rett former til de forskjellige formålene, og hos oss finner du alle mulige varianter som passer akkurat ditt formål.

Kniver

Uansett om du skal finhakke en sjalottløk, filetere en laks eller skjære en brødskive, blir det morsommere med en ordentlig god kniv. En skarp kniv som ligger godt i hånden gjør at kjøkkenoppgavene går lekende lett, mens en sløv og ubehagelig kniv gjør dem til en ordentlig plage. Her presenterer vi noen av de vanligste knivtypene, og gir håndfaste tips på hvordan du finner den rette kniven for deg!

Skjærebrett

Et godt skjærebrett er en smart investering til kjøkkenet. Den forlenger livet på knivene dine, gjør at matlagingen går lekende lett og ser lekker ut på kjøkkenbenken! Hvis du tar vare på skjærebrettet ditt kommer det også til å holde veldig lenge. Bruk kun skjærebrett av tre eller plast, materialer som marmor eller glass er alt for harde å skjære på - kniven din kommer til å bli ødelagt. Skjærebrett i plast er praktiske for hverdagslige sysler ettersom de kan vaskes i oppvaskmaskinen. Har du plastbrett i forskjellige farger, vil det dessuten være enkelt å skille dem fra hverandre etter hvilken råvare de brukes til. Les mer om skjærebrett her.

Kjøkkenredskap

Kjøkkenredskapene er virkelig matlagingens Roll-Royce. Har du tenkt over hvilken forskjell det er i matlagingsopplevelsen når du har et kjøkken som er utrustet med gode redskap? Det kan handle om robuste tresleiver, dørslag som holder lenge, ordentlige bakeboller i forskjellige størrelser eller kanskje spesialredskap som du trenger når du holder på med mer avanserte matlagingsprosjekt.