/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

For å nyte matlagingen på kjøkkenet er det helt avgjørende å ha det rette kjøkkenutstyret. Hos oss på Cervera tilbyr vi et bredt utvalg av redskaper, panner og kjøkkentilbehør som gjør matlagingen til en gledelig opplevelse!

Høykvalitative kasseroller - et viktig kjøkkenredskap

Å satse på høykvalitative kasseroller og annet kjøkkenutstyr er nøkkelen til å bygge et holdbart kjøkken over tid. Hos oss finner du et omfattende utvalg av kvalitetskasseroller som er designet for å holde lenge uten å måtte byttes ut med det første. Uansett om du skal koke pasta til hverdags, tilberede frokostegg eller skape lekre supper, finnes det perfekte kjøkkenutstyret for dine behov hos oss.

Stekegryter - et holdbart kjøkkenredskap

I en stødig gryte kan du lage alt fra gode gryteretter til sprøstekte brød og silkemyke supper. Tar du vare på kjøkkenutstyret ditt kan du ha det i mange år fremover, og til og med la det gå i arv. Men hvordan skal man tenke når man velger gryte? I vår store gryteguide får du hjelp på veien!

Stekepanner

I likhet med alt kjøkkenutstyr, finnes det stekepanner i mange forskjellige størrelser, varianter og prisklasser. De finne sogså i flere materialer med forskjellige egenskaper. Skal man velge en stekepanne med belegg eller uten belegg - det er det store spørsmålet! I den store stekepanneguiden vår byr vi på noen tips som kan hjelpe deg å finne hvilke stekepanner som passer deg, din komfyr og dine favorittretter!

Sautépanner

En sautépanne har mange bruksområder, for eksempel hvis du raskt vil bryne noe eller for å koke en herlig og fyldig saus. Sautépannen er dessuten kanskje en av de mest mangesidige produktene på kjøkkenet, du kan kombinere forskjellige momenter i en og samme sautépanne - for eksempel når du steker noe raskt for og deretter la det koke med en herlig saus. På Cervera har vi sautépanner fra flere velkjente varemerker, som Anders Petter, Demeyere, Scanpan og mange fler.

Ovnsformer / paiformer

Lettlagde ovnsretter er ordentlige hverdagshelter, det lager ofte seg selv i ovnen og minimerer oppvasken. Det er viktig at du har rett former for forskjellige formål, og hos oss finner du alle mulige varianter som passer akkurat dine behov.

Kniver

Uansett om du skal finhakke en sjalottløk, filetere en laks eller skjære en brødskive, blir det morsommere med en ordentlig god kniv. En skarp kniv som ligger godt i hånden gjør at kjøkkenoppgavene går lekende lett, mens en sløv og ubehagelig kniv gjør dem til en ordentlig plage. Her presenterer vi noen av de vanligste knivtypene, og gir håndfaste tips på hvordan du finner den rette kniven for deg!

Skjærebrett

Et godt skjærebrett er en smart investering til kjøkkenet. Den forlenger livet på knivene dine, gjør at matlagingen går lekende lett og ser lekker ut på kjøkkenbenken! Hvis du tar vare på skjærebrettet ditt kommer det også til å holde veldig lenge. Bruk kun skjærebrett av tre eller plast, materialer som marmor eller glass er alt for harde å skjære på - kniven din kommer til å bli ødelagt. Skjærebrett i plast er praktiske for hverdagslige sysler ettersom de kan vaskes i oppvaskmaskinen. Har du plastbrett i forskjellige farger, vil det dessuten være enkelt å skille dem fra hverandre etter hvilken råvare de brukes til.

Kjøkkenredskap

Kjøkkenredskapene er virkelig matlagingens Roll-Royce. Har du tenkt over hvilken forskjell det er i matlagingsopplevelsen når du har et kjøkken som er utrustet med gode redskap? Det kan handle om robuste tresleiver, dørslag som holder lenge, ordentlige bakeboller i forskjellige størrelser eller kanskje spesialredskap som du trenger når du holder på med mer avanserte matlagingsprosjekt.