/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Grillfest

Oppskrifter, produkter og tips for en vellykket grillfest
Grillfest
Grillfest
Når solen skinner og dagene blir lengre, vil vi samle vennene, børste støvet av grillen og forberede smakfulle tilbehør til en herlig grillfest! Her har vi samlet både tips og oppskrifter for en vellykket grillkveld.

5 tips for en vellykket grillfest

  1. Planlegg maten! Bestem i forveien hva du vil grille slik at alt det gode får plass på grillen. I tillegg til klassikere som hamburgere og grillspyd, er det også godt å grille fetaost, marinert kylling, laks og spisskål. Ikke glem tilbehørene og dessertene - friske salater, fruktspyd og kanskje noe søtt som kan grilles er alltid populært.
  2. Forbered i god tid. Mariner kjøttet og forbered alle tilbehørene før gjestene kommer. Dette minimerer stresset og gjør at du kan tilbringe mer tid med gjestene dine i stedet for å bli stående ved grillen hele kvelden. Salater, sauser og lignende kan også forberedes tidligt slik at smakene får tid til å sette seg.
  3. Se over grillen. Sjekk at grillen er ren og at du har nok kull hjemme. Sørg også for at du har alle grillredskapene som trengs, som tenger og grillspyd.
  4. Lad opp med god drikke. Sett frem store champagnekjølere med is og fyll dem med ulike typer drikkevarer slik at gjestene enkelt kan forsyne seg selv.
  5. Ikke glem kosefaktoren! Sørg for at balkongen eller terrassen innbyr til en koselig og avslappende stemning. Bruk lyslykter, puter og pledd for å skape en hyggelig atmosfære. En god spilleliste med musikk kan også heve stemningen og bidra til festfølelsen.
Finns i lager
Kategori
Varumärke

    C

Material
Färg
Pris
kr
kr
276 produkter
40 av 276 produkter