/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Sommeren er endelig her og med den følger fantastiske muligheter til å omgås utendørs! Bak boller og sykle avgårde med familien, inviter over noen venner på et glass vin i hagen, spis lunsj i skogen eller hvorfor ikke arrangere et spleiselag og møtes i den lokale parken og dekke opp med herligheter for store og små? På Cervera finnes alt du trenger til den store piknik-sesongen!

5 pikniktips

1. En av hovedingrediensene for en vellykket piknik er å sørge for å utstyre seg med det rette utstyret. Å ha en solid piknikkurv og kjølebag, et stort teppe og smarte serveringsartikler gjør at pikniken blir et hyggelig og praktisk innslag i hverdagen. Hvorfor ikke satse på smarte (og lekre!) glass av pleksiglass og tallerkener av emalje for å ta stemningen til et nytt nivå.
2. Det kan være litt kjølig i skyggen, så sørg for å velge en solfylt dag for pikniken og dekk opp på et sted som er i le. Og når det er kjølig - ha varmende pledd i nærheten og hvorfor ikke en portabel minipeis fra for eksempel Tenderflame som kan varme dere.
3. Som vi har lengtet etter grillmat, ikke sant? Hvorfor ikke passe på å tenne grillen og servere grillede delikatesser rett fra grillen på piknikpleddet!
4. Forbered maten dagen før. Hvis du ikke er en mestergriller, men heller vil gjøre noe smart som ikke tar masse tid - sørg for å forberede en god salat eller rører. Kanskje av rester og servere svinnsmart? Faktum er at mye piknikmat blir bedre hvis du lager den kvelden før - bare å ta ut fra kjøleskapet når det er på tide å dra.
5. Del opp maten i porsjonsbokser. Det er alltid freshere og hyggeligere å separere ingrediensene eller tilbehøret fra hverandre. Hvis du for eksempel serverer wraps - ta med alle ingrediensene pakket hver for seg og la deretter alle lage sine egne wraps med tilhørende dressinger på pikniken.