Iskrem i store mengder!

Iskrem i store mengder!
Iskrem i store mengder!
Nå er sommeren endelig her og hva passer vel bedre enn iskrem i store mengder? Is passer til alle anledninger, uansett om det er en avkjølende jordbæris på en varm sommerdag eller vaniljeis med varm karamellsaus når regnet pøser ned. Hvorfor ikke dra på litt ekstra og servere hjemmelaget iskrem med churros eller en sprø boblevaffel for eksempel, hvis du vil imponere og ta det til et nytt nivå! For å lage din egen is kan du enten gjøre det superenkelt og bruke en iskremmaskin - eller gå all-in på håndverket ved å fryse iskremrøren i en form og røre selv av og til.
Her finner du tips og produkter som forvandler hjemmet ditt til en smaksrik gelateria!

Iskremmaskiner

Med en iskremmaskin går tilberedningen av hjemmelaget is lekende lett, og du kan raskt fylle fryseren med din egen favorittiskrem. I tillegg til at det går veldig raskt og enkelt å lage iskrem i en iskremmaskin, får du også et silkemykt resultat hver gang. Her får du ingen frostkrystaller! Kombiner smaker og frukter som du vil, og eksperimenter med forskjellige typer iskrem. Kanskje du vil prøve en laktose- eller sukkerfri variant neste gang? Eller en med ekstra mye blåbær?
Hvilken iskremmaskin skal man egentlig velge? Iskremmaskiner kommer i ulike former, størrelser og med en rekke funksjoner. Det du bør fundere over er til hvilket formål iskremmaskinen er, og hva den skal oppfylle for funksjon på kjøkkenet ditt - og i livet ditt! Er det viktig at det går superraskt å lage is, så du slipper å avkjøle den i mange timer? Er det snarere viktigere at du kan lage masse is på en gang? Ønsker du kanskje også å kunne lage sorbet, frozen yoghurt eller gelato? Avhengig av hvilke bokser du krysser av, er det lurt å velge en iskremmaskin deretter. Hos Cervera har vi mange ulike iskremmaskiner i ulike prisklasser - til ulike formål. Ta en titt og velg den som passer deg best!

Enkel blåbæris

For å lage en enkel, men utrolig god, blåbæris trenger du kun noen få ingredienser:
300 gram frosne eller ferske blåbær
3 dl kremfløte
3 stk egg
1 ts vaniljesukker
5 ss melis
Visp sammen egg, vaniljesukker og melis.
Tilsett blåbærene og visp litt slik at blåbærene moses litt og røren blir blå.
Visp fløten. Rør den forsiktig ned i blåbærrøren.
Hell røren i en form og sett den i fryseren. Rør rundt etter ca 2 timer og frys den deretter i 2 timer til.
20 av 91 sider