/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Inviter over til sommer

Samle nære og kjære og inviter til et sommerlig spleiselag eller til grilling på altanen og skål i solnedgangen.
Inviter over til sommer
Inviter over til sommer
Sommer betyr ferie og hver kveld er verdt å feire - inviter hjem nære og kjære for å ikke gå glipp av et eneste sommerøyeblikk sammen!
Det er sommer, du har ferie og været er på topp. Kanskje du har reist fra byens stress og mas for å unne deg kvalitetstid på landet med venner og familie, der dere ses på de lange sommerkveldene rundt et spontandekket spleiselag og skåler for sommeren. Kanskje er grillen tent og byr på den beste sommermaten. Sommerlivet på landet eller på altanen bak huset er av den enklere sorten - det trenger jo ikke alltid å være så nøye! Stress ned og dekk opp med det du har, det trenger ikke være så bemerkelsesverdig egentlig – det er jo tross alt ferie og kvalitetstiden med nære og kjære som telles!

5 tips for et vellykket spleiselag

Å invitere til spleisefest er både undervurdert og litt glemt. Kan du selv huske når du var på et spleiselag sist? Her kommer 5 smarte tips for et vellykket spleiselag!
1. The more the merrier. Jo flere du inviterer til spleisefesten desto mer delikatesser kommer til å finnes på bordet. Formatet er perfekt hvis du vil invitere naboene dine på landet, men føler ikke helt for å stå og forberede det som skal fortæres i flere dager i forveien.
2. Maten blir et samtaleemne i seg selv! Et spleiselag er jo en perfekt anledning til å bonde over maten. Alle tar med seg sitt og presenterer det man har tatt med seg. Det kommer automatisk til å sette i gang en kreativ matsamtale - som er noe alle liker å prate om!
3. Det økonomiske aspektet med et spleiselag skal ikke undervurderes, spesielt i disse tider. Ved å invitere til spleisefest skaper man forutsetning for å ses mange samtidig, i tilligg til at man deler på kostnadene ved at alle bidrar til fellesskapet. En trenger ikke betale alt.
4. Planlegg! Sørg for å snakke sammen på forhånd om hvem som skal ta med hva - det er ikke dumt å være godt forberedt. Skap for eksempel en WhatsApp-gruppe og planlegg - hvem tar med mat, dessert respektive drikke?
5. Svinnsmart spleiselag. Det kommer mest sannsynlig til å være mye mat til overs etter et spleiselag, noe som er veldig bra ut i fra et svinnsmart perspektiv. Del opp restene slik at alle får med seg hver sin doggy bag når de skal hjem - perfekt å ha som matpakke dagene etter!

Grill 4ever!

På sommeren føles det nesten som at alle grilldagene går i hverandre - med all rett! Men sommeren er kort og likeså er grillsesongen, så det gjelder jo å passe på. På Cervera har vi alt du kan tenkes å trenge for en vellykket grillsommer - alt fra grillredksaper, griller og bordgriller. På vår inspirasjonside finner du også mange fantastiske oppskrifter med forskjellige retter du kan lage på grillen!

Vakre tørsteslukkere

Å holde væskebalansen er et must på sommeren - dette året er ingen unntak, tvert i mot. Ta høyde for varmebølge og lagre opp med store, robuste kanner, forskjellige typer glass, isformer, fine bartilbehør og annet som du måtte trenge for å sørge for at gjestene holder seg hydrerte. Hvis du har mange på besøk - lag enkle men store prosjoner med sangria eller punsj som du vakkert presenterer i praktiske karafler. Sett prikken over i'en ved å servere gjestene spennende drinker som du bombarderer med iskald is - som du for eksempel har dekorert med blomster eller frukt.

Lag trendy drinker - 5 tips

Har du også sett alle de superfine drinkene som florerer på sosiale medier? Faktum er at det er lettere enn du tror å lage eksakt like selv. Her kommer 5 tips for å skape 5 trendy (og fotovennlige!) sommerdrinker:
1. Overrask gjestene med drinkene dine. Tenk at du skal servere noe som de absolutt ikke forventer seg. På forhånd kan du fundere litt over hvordan du kan gjøre en liten vri på drinkene du vanligvis liker å servere.
2. Et enkelt triks som tar alle drinker til nye høyder, er å legge litt ekstra energi på isen. Store isbiter er alfa og omega - samt store runde isbiter som virkelig gir en luksuriøs følelse. Frys spiselige blomster, frukt, bær eller noe annet morsomt, for eksempel godteri, i isen din.
3. Ikke en saga blott! Fargen blå er ekstremt trendy når det kommer til drinker for tiden, og fikk sitt comeback da flere prestisjefulle motehus serverte smurfeblå drinker etter visningene under moteukene i vinter.
4. Dekorer drinkene dine med noe annet enn lime og sitron. Alle frukter og mange grønnsaker(!) er veldig vakker dekorasjon å addere til drinkene dine, å sette på kanten av glasset eller legga i glasset. Også friske blomster er superfint å bruke. Tips: Vri blomster rundt stetten på et høyt glass, snakk om å sette sommerfølelsen!
5. Lag spiselige drinker! Frys inn en drink i form av en saftis og server - noe som gjestene dine garantert ikke har sett så ofte. For eksempel gjør gin og tonic seg helt utmerket som spiselig saftis. Og det er superenkelt - du bruker bare barnas saftisformer!