/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Inviter vennene dine til en skalldyrbuffet i sommer! Dekk opp et vakkert bord fylt med havets delikatesser – ferske reker, saftige blåskjell, sprø krabbeklør og nykokte kreps. I denne artikkelen deler vi tips og ideer om hvordan du skaper den perfekte skalldyrbuffeten – la deg inspirere og inviter til en smakfull fest der havets fristelser står i sentrum.

5 tips for å lage den perfekte skalldyrbuffeten

1. Velg ferske skalldyr. Nøkkelen til en vellykket skalldyrbuffet er å bruke ferske skalldyr av høy kvalitet. Handle fra en pålitelig fiskehandler og sørg for at reker, kreps, krabber, blåskjell og østers er helt ferske.
2. Varier utvalget. En variert buffet gjør det lettere å tilfredsstille alle slags smakspreferanser. I tillegg til de klassiske rekene og krepsene, inkluder skalldyr som hummer, blåskjell og krabbe.
3. Server lekkert tilbehør. Kompletter skalldyrene med et utvalg av tilbehør som nybakt brød, forskjellige typer aioli, majones, sitronbåter, friske urter og pai.
4. Dekorer med stil. Skap en innbydende og sommerlig atmosfære med blomstrete tallerkener, vakre glass og tøyservietter. Bruk gjerne en hvit duk og nyplukkede blomster for å gi bordet en elegant touch.
5. Tenk på drikken. Match skalldyrene med velvalgt drikke. En tørr hvitvin, champagne eller en frisk øl passer utmerket til de fleste skalldyr. For de som foretrekker alkoholfritt kan en kald sitronlemonade være et godt valg.

Sommerstemning på bordet

Velg tallerkener formet som blomster for å skape et vakkert sommerbord som komplementerer havets delikatesser. Kombiner tallerkenene med en lys linduk og servietter i matchende toner for en fresh og enhetlig look. Plasser små buketter av markblomster i glassvaser langs bordet for å spre en herlig duft, og legg til sitroner og lime som små fargeinnslag i borddekkingen. Kompletter med glasskrukker fylt med sand og telys for å skape en varm, innbydende atmosfære når solen begynner å gå ned.