/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Sommerfrokost

Unn deg en herlig start på dagen
Sommerfrokost
Sommerfrokost
En sommerfrokost ute i det grønne eller på brygga er en fantastisk måte å starte dagen på og ivareta sommerens gleder. Med solstrålene som lett varmer huden og duften av nytraktet kaffe i luften, er det lett å våkne til liv og fylle på med energi.

Sommerfrokost, våre beste tips!

  • Når du har ferie har du plutselig masse ledig tid. Hvorfor ikke passe på å bake ditt eget brød til frokosten? Det er virkelig noe som setter gullkant på frokostopplevelsen.
  • Ikke vær fremmed for å dekke opp med masse deilig frukt til sommerfrokosten. Akkurat nå er det overflod av ferske, søte herligheter fra Norge; jordbær, kirsebær, stikkelsbær, rips og mye annet godt.
  • Hvorfor ikke droppe den vanlige juicen til frokosten og lage din egne saft i stedet? Tenk deg en leskende hylleblomst- eller rabarbrasaft som du har laget selv.
  • Forberede deg for en lang frokoststund. Finn frem favoritter å lese, en god bok eller et blad som du leser fra perm til perm, mens du hører bølgeskvulpet i bakgrunnen.
  • Match borddekkingen din med omgivelsene! Å kombinere frokostoppdekkingen og la den gå i vakre vanntoner kan være en idé. Hvorfor ikke passe på å kombinere med spennende vintage-produkter for å skape en enda mer unik oppdekking?