/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Chiapudding med mangopure1 porsjon2 ss chiafrø1 dl valgfri melk (f.eks. kokosmelk eller havremelk)Gresk yoghurt1 dl Mango (tint fryst eller fersk)2 ss appelsinjuice
Fremgangsmåte:Kvelden førBland mango med appelsinjuice, sett i kjøleskapet.På morgenen

Chiapudding med mangopure

Start dagen med en tropisk twist med denne lekre oppskriften på chiapudding med mangopuré fra oss på Cervera. Chiapudding er ikke bare sunt og mettende, men kan også være en skikkelig smaksopplevelse. Denne versjonen er søtet med fersk eller frossen mango som gir en frisk og eksotisk smak til den kremete chiapuddingen. Kombinasjonen av chiafrø, kokosmelk og mangopuré gir en næringsrik og mettende start på dagen. Prøv denne oppskriften og la deg transportere til en tropisk paradisøy med hver bit av denne fantastiske chiapuddingen.
Chiapudding med mangopure
Ingredienser
1 porsjon

2 ss chiafrø
1 dl valgfri melk (f.eks. kokosmelk eller havremelk)
Gresk yoghurt
1 dl Mango (tint fryst eller fersk)
2 ss appelsinjuice

Fremgangsmåte:

Kvelden før
Bland chiafrø med den valgte melkedrikken i et glass. La stå i ca 20 minutter og rør deretter om. Dekk til og avkjøl over natten.
Bland mango med appelsinjuice, sett i kjøleskapet.
På morgenen
Ta ut chiapuddingen og topp med gresk yoghurt og mangopuré. Topp gjerne med mer frukt og bær - f.eks. bjørnebær og fiken passer veldig bra. Eller hvorfor ikke nøtter og ristede kokosflak?

Legg igjen en anmeldelse