5 dl hvetemel¾ ts salt2 ts bakepulver½ dl rapsolje2 ½ dl melkFYLL1 dl tomatsaus150 g mozzarellaostTOPPING4 eggChampinjong RødløkKapersRucolaBladspinat
Fremgangsmåte1. Sett ovnen på 250 grader. 2. Bland hvetemel, salt og bakepulver i en bolle. Tilsett olje og melk og rør raskt sammen alt til en deig. 3. Kjevle deigen med litt mel over et bakepapir. 4. Bre ut tomatsaus på bunnene og strø over mozzarella-ost. 5. Knekk egg, skiv champinjong og strø over kapers og rødløk. 6. Stek pizzaene midt i ovnen i ca 10-12 minutter. 7. Topp med fersk avokado og strø over bladspinat og rucola.
Frokostpizza med egg og avokado
Elsker du pizza kommer denne oppskriften på Frokostpizza med egg, avokado og sprø grønnsaker garantert bli en ny favoritt. Passer perfekt til brunsjen med vennegjengen da den er enkel å lage og rekker til mange. Topp med det du liker eller har hjemme.
Ingredienser
5 dl hvetemel
¾ ts salt
2 ts bakepulver
½ dl rapsolje
2 ½ dl melk
FYLL
1 dl tomatsaus
150 g mozzarellaost
TOPPING
4 egg
Champinjong
Rødløk
Kapers
Rucola
Bladspinat
Fremgangsmåte
1. Sett ovnen på 250 grader.
2. Bland hvetemel, salt og bakepulver i en bolle. Tilsett olje og melk og rør raskt sammen alt til en deig.
3. Kjevle deigen med litt mel over et bakepapir.
4. Bre ut tomatsaus på bunnene og strø over mozzarella-ost.
5. Knekk egg, skiv champinjong og strø over kapers og rødløk.
6. Stek pizzaene midt i ovnen i ca 10-12 minutter.
7. Topp med fersk avokado og strø over bladspinat og rucola.