
Sett ovnen på 225 grader.
Pizza med ruccola, pesto og pinjekjerner
Ingredienser
1 pizzadeig (fungerer bra med ferdigkjøpt hvis du ikke orker å lage din egen)
ca 5 ss pesto
ca ½ dl creme fraiche
ca 30 g ruccola
1 stor Mozzarella
1 pakke syltede artisjokkhjerter
ca ½ dl ristede pinjekjerner
Sitron
Olivenolje
Fingersalt
ca 5 ss pesto
ca ½ dl creme fraiche
ca 30 g ruccola
1 stor Mozzarella
1 pakke syltede artisjokkhjerter
ca ½ dl ristede pinjekjerner
Sitron
Olivenolje
Fingersalt
Sett ovnen på 225 grader.
Smør et lag pesto på pizzabunnen. Klikk på litt creme fraiche på toppen.
Stek pizzaen i ca 10 minutter.
Stek pinjekjerner i en tørr stekepanne til de har fått fin farge.
Topp pizzaen med syltede artisjokkhjerter, mozzarella, ruccola og ristede pinjekjerner.
Avslutt med å presse på litt sitron, drypp over olivenolje og strø deretter på litt fingersalt.
Smør et lag pesto på pizzabunnen. Klikk på litt creme fraiche på toppen.
Stek pizzaen i ca 10 minutter.
Stek pinjekjerner i en tørr stekepanne til de har fått fin farge.
Topp pizzaen med syltede artisjokkhjerter, mozzarella, ruccola og ristede pinjekjerner.
Avslutt med å presse på litt sitron, drypp over olivenolje og strø deretter på litt fingersalt.