Handlekurv(0 produkter)

Din handlekurv er tom

Favoritter

Handlekurv(0 produkter)

Din handlekurv er tom

Pizza med ruccola, pesto og pinjekjerner1 pizzadeig (fungerer bra med ferdigkjøpt hvis du ikke orker å lage din egen)ca 5 ss pestoca ½ dl creme fraicheca 30 g ruccola1 stor Mozzarella1 pakke syltede artisjokkhjerterca ½ dl ristede pinjekjernerSitronOlivenoljeFingersalt
Fremgangsmåte:Sett ovnen på 225 grader. Smør et lag pesto på pizzabunnen. Klikk på litt creme fraiche på toppen. Stek pizzaen i ca 10 minutter. Stek pinjekjerner i en tørr stekepanne til de har fått fin farge. Topp pizzaen med syltede artisjokkhjerter, mozzarella, ruccola og ristede pinjekjerner. Avslutt med å presse på litt sitron, drypp over olivenolje og strø deretter på litt fingersalt.

Pizza med ruccola, pesto og pinjekjerner

Oppdag vår lekre oppskrift på pizza med ruccola, pesto og pinjekjerner - en fantastisk oppskrift som garantert kommer til å bli elsket av hele familien. Pizzaen er toppet med ruccola, smaksrik pesto og sprø pinjekjerner. Denne pixxaen er en eksplosjon av smaker og teksturer som passer perfekt til middagsselskapet eller fredagsmiddagen.
Nyt måltidet!
Pizza med ruccola, pesto og pinjekjerner
Ingredienser
1 pizzadeig (fungerer bra med ferdigkjøpt hvis du ikke orker å lage din egen)
ca 5 ss pesto
ca ½ dl creme fraiche
ca 30 g ruccola
1 stor Mozzarella
1 pakke syltede artisjokkhjerter
ca ½ dl ristede pinjekjerner
Sitron
Olivenolje
Fingersalt

Fremgangsmåte:

  1. Sett ovnen på 225 grader.

  2. Smør et lag pesto på pizzabunnen. Klikk på litt creme fraiche på toppen.

  3. Stek pizzaen i ca 10 minutter.

  4. Stek pinjekjerner i en tørr stekepanne til de har fått fin farge.

  5. Topp pizzaen med syltede artisjokkhjerter, mozzarella, ruccola og ristede pinjekjerner.

  6. Avslutt med å presse på litt sitron, drypp over olivenolje og strø deretter på litt fingersalt.