/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Pizza bianco med västerbottensost, gresskar og valnøtter1 pizzadeig (den fungerer fint med ferdiglaget hvis du ikke orker å lage din egen)400 g gresskarkjøtt (uten skall)1 ss rapsolje1 klype salt og sort pepper150 g Västerbottenostca 30 g ruccolaca ½ dl ristede valnøtter, grovhakket
Fremgangsmåte:Forvarm ovnen til 200 grader. Skjær gresskarkjøttet i skiver og ha det i en bolle. Bland med olje, salt og pepper. Legg på et stekebrett med bakepapir. Stek gresskaret i ovnen i ca 20 minutter eller til det er mykt. Hev varmen i ovnen til 225 grader. Sett inn en tallerken i ovnen slik at den får tid til å bli varm. Legg den ferdig kjevlede pizzadeigen på et bakepapir. Fordel osten og gresskaret over hele deigen. Legg pizzaen på den varme stekeplaten i ovnen og stek i ca 10 minutter, eller til kanten blir gyldenbrun. Topp med ruccola og valnøtter og server med det samme!

Pizza bianco med västerbottensost, gresskar og valnøtter

Pizza bianco, eller hvit pizza, er en spennende og smakfull variant av den klassiske pizzaen. Denne oppskriften kombinerer den rike smaken av Västerbottensost med de søte og nøtteaktige tonene av gresskar og valnøtter. Resultatet er en unik og velsmakende pizzaopplevelse.
Pizza bianco med västerbottenost, gresskar og valnøtter
Ingredienser
1 pizzadeig (den fungerer fint med ferdiglaget hvis du ikke orker å lage din egen)
400 g gresskarkjøtt (uten skall)
1 ss rapsolje
1 klype salt og sort pepper
150 g Västerbottenost
ca 30 g ruccola
ca ½ dl ristede valnøtter, grovhakket

Fremgangsmåte:

  1. Forvarm ovnen til 200 grader.

  2. Skjær gresskarkjøttet i skiver og ha det i en bolle. Bland med olje, salt og pepper. Legg på et stekebrett med bakepapir. Stek gresskaret i ovnen i ca 20 minutter eller til det er mykt.

  3. Hev varmen i ovnen til 225 grader. Sett inn en tallerken i ovnen slik at den får tid til å bli varm.

  4. Legg den ferdig kjevlede pizzadeigen på et bakepapir. Fordel osten og gresskaret over hele deigen. Legg pizzaen på den varme stekeplaten i ovnen og stek i ca 10 minutter, eller til kanten blir gyldenbrun.

  5. Topp med ruccola og valnøtter og server med det samme!

Legg igjen en anmeldelse