/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Klassisk fransk omelett1 porsjon2-3 eggVannEn klikk smørSaltSort pepperTILBEHØRBabyspinatSølvløkOlivenoljeSitronskall
Fremgangsmåte1. Knekk eggene i en bolle. Tilsett salt og en skvett vann. Visp til en homogen røre med en gaffel.2. Smelt smør i en stekepanne over middels varme. Hell i eggblandingen. Rør forsiktig i pannen med en stekespade eller slikkepott. Slutt å røre og la egget stekes på undersiden. Når undersiden er glatt og gylden gul, er det på tide å rulle sammen omeletten.3. Server med hurtigstekt babyspinat og sølvløk. Topp med litt olivenolje og revet sitronskall. Avslutt med noen drag med pepperkvernen.

Klassisk fransk omelett

Få en smak av det franske kjøkkenet med denne oppskriften på klassisk fransk omelett. Med bare noen få ingredienser skapes en enkel, men elegant rett som er perfekt for et raskt og lekkert måltid. Egg, vann, smør, salt og pepper er alt som trengs for å skape den perfekte konsistensen og smaken. Server den sammen med fresh babyspinat, sølvløk og litt olivenolje. For å gi den ekstra franske touchen kan du også rive litt sitronskall over omeletten for å løfte smakene. Ta deg tid til å nyte denne klassiske omeletten og oppdag hvorfor den har blitt en tidløs favoritt på det franske kjøkkenet.
Fransk omelett - Klassisk oppskrift
Ingredienser
1 porsjon
2-3 egg
Vann
En klikk smør
Salt
Sort pepper
TILBEHØR
Babyspinat
Sølvløk
Olivenolje
Sitronskall

Fremgangsmåte

1. Knekk eggene i en bolle. Tilsett salt og en skvett vann. Visp til en homogen røre med en gaffel.
2. Smelt smør i en stekepanne over middels varme. Hell i eggblandingen. Rør forsiktig i pannen med en stekespade eller slikkepott. Slutt å røre og la egget stekes på undersiden. Når undersiden er glatt og gylden gul, er det på tide å rulle sammen omeletten.
3. Server med hurtigstekt babyspinat og sølvløk. Topp med litt olivenolje og revet sitronskall. Avslutt med noen drag med pepperkvernen.

Legg igjen en anmeldelse