Klassisk fransk omelett
Knekk eggene i en bolle. Tilsett salt og en skvett vann. Visp til en homogen røre med en gaffel.

Klassisk fransk omelett

Ingredienser

Omelett (1 porsjon)
2-3 egg
Vann
En klikk smør
Salt
Sort pepper
Tilbehør
Babyspinat
Sølvløk
Oliven olje
Sitronskall
Fransk omelett - Klassisk oppskrift
Knekk eggene i en bolle. Tilsett salt og en skvett vann. Visp til en homogen røre med en gaffel.
Smelt smør i en stekepanne over middels varme. Hell i eggblandingen. Rør forsiktig i pannen med en stekespade eller slikkepott. Slutt å røre og la egget stekes på undersiden. Når undersiden er glatt og gylden gul, er det på tide å rulle sammen omeletten.
Server med hurtigstekt babyspinat og sølvløk. Topp med litt olivenolje og revet sitronskall. Avslutt med noen drag med pepperkvernen.

Legg igjen en anmeldelse