/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Sommerdrinker

6 enkle og oppfriskende drinkoppskrifter
Sommerdrinker
Sommerdrinker
Lengselen og ventingen er over - sommeren er endelig her! Og hva smaker vel bedre akkurat nå enn en sommerlig drink i hengekøyen, under pergolaen ute på landet eller på en takterrasse midt i byen, til en evig sommer solnedgang som bakgrunn? Her har vi samlet oppskriftene på våre beste sommerdrinker for øyeblikket - skål for sommeren 2024!
Ingen sommer uten sommerdrinker!

Grapefruktdrink

4 drinker
2 røde grapefrukter
4 ss sukker
1 L mineralvann
10 cl gin (om det ønskes)
Del grapefruktene og press ut juicen. Bland juicen med sukkeret og rør ut. Hell i mineralvannet og evt. gin. Server med masse is og en skive grapefrukt.
Ingen sommer uten sommerdrinker!

Fiken & Lavendel Spritz

4 drinker
2 kvister fersk lavendel
4 ferske fiken
1 sitron
Kullsyrevann
60 cl vodka eller gin
30 ml honning
Is, knust eller kuber
Plukk noen bladet fra lavendelkvisten. Gni dem mot hverandre for å frigjøre aromaene. Legg dem i en shaker. Press i juice fra en halv sitron og tilsett honning og vodka eller gin. Del en fiken og skrap ut innholdet i shakeren. Tilsett is og rist til det er avkjølt. Sil ut drinken i et glass. Fyll glasset med knust is og topp med kullsyrevann. Garnere med det som gjenstår av lavendelkvisten og en halv fiken.
Ingen sommer uten sommerdrinker!

Melonslush

4 drinker
500 g fersk cantaloupemelon
1 dl vann
1 dl strøsukker
1,5 dl lime, presset
1,5 dl lys rom eller mineralvann
Knust is
Kok opp vann og sukker til en jevn lake. La den avkjøles. Ha i alle ingrediensene i en blender og miks sammen. Hell opp i et glass og server med melonspyd.
Ingen sommer uten sommerdrinker!

Pæredrink

1 drink
Pærecognac Xanté Poire au Cognac
Pærecider 2,25%
Hell i en skvett pærecognac, 2-4 cl, i glasset. Fyll opp med iskald pærecider. Server med is og en tynn pæreskive.

Saftisdrink

1 drink
Saftis i valgfri smak
Musserende vin
Legg en saftis i glasset, gjerne laget på ekte frukt. Hjemmelaget eller kjøpt fungerer akkurat like godt. Topp med musserende.
Ingen sommer uten sommerdrinker!

Gin Fizz med lavendel

1 drink
4,5 cl gin
3 cl sitronjuice
1 cl sukkerlake
6 cl sodavann
1 eggehvite
Is
Sitron til garnering
Hell gin, sukkerlake, eggehvite, sitronjuice og noen lavendelblader i en shaker. Rist uten is (da binder eggehviten seg bedre med resten av ingrediensene). Fyll på med is og rist godt. Hell opp i et glass og fyll på med sodavann og garnere med en sitronskive og en lavendelkvist.

Opplev en forfriskende smakseksplosjon med sommerdrinker

Når solen skinner og varmen omfavner oss, finnes det ikke noe bedre enn å kjøle seg ned med en forfriskende sommerdrink i hånden. Fra klassiske favoritter til nye smaksopplevelser, byr sommerdrinker på en symfoni av farger, dufter og smaker. Utforsk vårt utvalg av deilige drinkoppskrifter som tar deg med på en reise gjennom sommerens fruktige og friske drikkeverden. Finn frem glassene og la oss vekke smaksløkene dine til liv med våre fantastiske sommerdrinker. La sommeren smake vidunderlig og nyt hver forfriskende slurk. Velkommen til en verden av sommerdrinker som tar smaksopplevelsen din til nye høyder.