/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Høysesong for sommerkaffe

Oppdag vårt sortiment av kopper, fat, oppskrifter og tips
Høysesong for sommerkaffe
Høysesong for sommerkaffe
Sommeren står i sin fulleste blomst og innebærer en etterlengtet ferietid for mange. Det er også høysesong for alt det vi har lengtet lenge etter: Sommerkaffen ute i det fri, bakeidéene som har ligget og godgjort seg i løpet av våren og selvfølgelig også late dager i hengekøya.
Her har vi samlet alt som hører sommerkaffen til, så det er bare å nyte!

Dekk på til kaffen

Å invitere hjem til en sommerstund med kaffe og kake er noe av det mest idylliske som vi forbinder med norsk sommer. Her er noen raske tips for å skape den magiske følelsen med borddekkingen!
  • En kaffestund på sommeren innebærer alltid å være utendørs. Forbered og sett det opp ute i det grønne, kanskje på landet til og med i en blomstereng eller under en lyseblå himmel som speiler seg i vannet der du straks skal ta et bad.
  • Gå tilbake til nordiske design røtter og sats på fint klassisk porselen og litt grovere blåste glass med struktur.
  • Bland inn naturen for å få en oppdatert og moderne look, for eksempel med lindetaljer.
  • En vinner som slår ann til alle kaffestunder er alt som involverer jordbær. Å jobbe med å få en fin brytning på det du serverer mot porselenet er en god idé. For eksempel blå-hvitt porselen mot røde bær.
  • Sett en nyplukket bukett med markblomster og mye grønt på bordet som du matcher med en vase etter smak og behag. Ikke vær redd for å mismatche!