/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Gulrotkake muffins med brunet smør og kremostglasurOppskrift av Johanna CryerGulrotkake muffins:2 egg150 g sukker1 ¾ dl nøytral olje130 g mel2 ts kanel1 ts ingefær1 ts bakepulverKlype salt300 g revet gulrotBrunet smør kremostglasur:150 g brunet smør kjøleskapskaldt200 g kremost1 ts vaniljesukker1 dl sukker / melisLimezest å toppe med
Fremgangsmåte1. Brun smøret ved å koke smøret på medium varme i en liten kasserolle. Tar ca 5 minutter. La det avkjøles og sett inn i kjøleskapet. 2. Sett ovnen på 175 c. 3. Visp egg og sukker ordentlig hvitt og porøst med en håndmikser. 4. Vend oljen i eggeblandingen med en slikkepott. 5. Vend ned de rivne gulrøttene. 6. Bland alle tørre ingredienser i en skål. 7. Sikt ned de tørre ingrediensene i eggblandingen og vend med en slikkepott. 8. Hell røren i muffinsformer ¾ av formen. Bak i 15-18 minutter.Brunet smør frosting: 1. Visp avkjølt brunet smør veldig porøst. 2. Bland i kremost, vaniljesukker og sukker og fortsett å visp. 3. Når muffinsene er avkjølt, topp frostingen med en sprøytepose eller skje og strø litt limezest over. 4. Dekorer med spiselige blomster.

Gulrotkake muffins med brunet smør og kremostglasur

Gulrotkake muffins med brunet smør og kremostglasur
Ingredienser
Oppskrift av Johanna Cryer

Gulrotkake muffins:
2 egg
150 g sukker
1 ¾ dl nøytral olje
130 g mel
2 ts kanel
1 ts ingefær
1 ts bakepulver
Klype salt
300 g revet gulrot

Brunet smør kremostglasur:
150 g brunet smør kjøleskapskaldt
200 g kremost
1 ts vaniljesukker
1 dl sukker / melis
Limezest å toppe med

Fremgangsmåte

1. Brun smøret ved å koke smøret på medium varme i en liten kasserolle. Tar ca 5 minutter. La det avkjøles og sett inn i kjøleskapet.
2. Sett ovnen på 175 c.
3. Visp egg og sukker ordentlig hvitt og porøst med en håndmikser.
4. Vend oljen i eggeblandingen med en slikkepott.
5. Vend ned de rivne gulrøttene.
6. Bland alle tørre ingredienser i en skål.
7. Sikt ned de tørre ingrediensene i eggblandingen og vend med en slikkepott.
8. Hell røren i muffinsformer ¾ av formen. Bak i 15-18 minutter.
Brunet smør frosting:
1. Visp avkjølt brunet smør veldig porøst.
2. Bland i kremost, vaniljesukker og sukker og fortsett å visp.
3. Når muffinsene er avkjølt, topp frostingen med en sprøytepose eller skje og strø litt limezest over.
4. Dekorer med spiselige blomster.