![Gulrotkake muffins med brunet smør og kremostglasur](https://cdn.sanity.io/images/jjv48zaf/production/4dc712f0041e99c3044620434d210fa9133cf1b5-1024x1536.jpg?rect=0,0,1024,1211)
Fremgangsmåte1. Brun smøret ved å koke smøret på medium varme i en liten kasserolle. Tar ca 5 minutter. La det avkjøles og sett inn i kjøleskapet.
2. Sett ovnen på 175 c.
3. Visp egg og sukker ordentlig hvitt og porøst med en håndmikser.
4. Vend oljen i eggeblandingen med en slikkepott.
5. Vend ned de rivne gulrøttene.
6. Bland alle tørre ingredienser i en skål.
7. Sikt ned de tørre ingrediensene i eggblandingen og vend med en slikkepott.
8. Hell røren i muffinsformer ¾ av formen. Bak i 15-18 minutter.Brunet smør frosting:
1. Visp avkjølt brunet smør veldig porøst.
2. Bland i kremost, vaniljesukker og sukker og fortsett å visp.
3. Når muffinsene er avkjølt, topp frostingen med en sprøytepose eller skje og strø litt limezest over.
4. Dekorer med spiselige blomster.
Gulrotkake muffins med brunet smør og kremostglasur
![Gulrotkake muffins med brunet smør og kremostglasur](https://cdn.sanity.io/images/jjv48zaf/production/4dc712f0041e99c3044620434d210fa9133cf1b5-1024x1536.jpg?rect=0,0,1024,1211&w=2048&q=75&fit=fillmax&auto=format)
Ingredienser
Oppskrift av Johanna Cryer
Gulrotkake muffins:
2 egg
150 g sukker
1 ¾ dl nøytral olje
130 g mel
2 ts kanel
1 ts ingefær
1 ts bakepulver
Klype salt
300 g revet gulrot
Brunet smør kremostglasur:
150 g brunet smør kjøleskapskaldt
200 g kremost
1 ts vaniljesukker
1 dl sukker / melis
Limezest å toppe med
Fremgangsmåte
1. Brun smøret ved å koke smøret på medium varme i en liten kasserolle. Tar ca 5 minutter. La det avkjøles og sett inn i kjøleskapet.
2. Sett ovnen på 175 c.
3. Visp egg og sukker ordentlig hvitt og porøst med en håndmikser.
4. Vend oljen i eggeblandingen med en slikkepott.
5. Vend ned de rivne gulrøttene.
6. Bland alle tørre ingredienser i en skål.
7. Sikt ned de tørre ingrediensene i eggblandingen og vend med en slikkepott.
8. Hell røren i muffinsformer ¾ av formen. Bak i 15-18 minutter.
2. Sett ovnen på 175 c.
3. Visp egg og sukker ordentlig hvitt og porøst med en håndmikser.
4. Vend oljen i eggeblandingen med en slikkepott.
5. Vend ned de rivne gulrøttene.
6. Bland alle tørre ingredienser i en skål.
7. Sikt ned de tørre ingrediensene i eggblandingen og vend med en slikkepott.
8. Hell røren i muffinsformer ¾ av formen. Bak i 15-18 minutter.
Brunet smør frosting:
1. Visp avkjølt brunet smør veldig porøst.
2. Bland i kremost, vaniljesukker og sukker og fortsett å visp.
3. Når muffinsene er avkjølt, topp frostingen med en sprøytepose eller skje og strø litt limezest over.
4. Dekorer med spiselige blomster.
1. Visp avkjølt brunet smør veldig porøst.
2. Bland i kremost, vaniljesukker og sukker og fortsett å visp.
3. Når muffinsene er avkjølt, topp frostingen med en sprøytepose eller skje og strø litt limezest over.
4. Dekorer med spiselige blomster.