/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Bak i silikonformer

Bak i silikonformer og la kreativiteten blomstre med dekorasjoner av spiselige blomster. Denne kombinasjonen forvandler ethvert bakverk til et blomstrende mesterverk. Silikonformenes fleksibilitet og non-stick-egenskaper garanterer perfekte resultater hver gang, og med spiselige blomster som dekorasjon blir dine kreasjoner en hyllest til vårens spirende skjønnhet.
Bak i silikonformer
Bak i silikonformer

Lag luftige desserter med silikonformer

Å bake i silikonformer har blitt en trend innen baking, spesielt når våren nærmer seg og kjøkkenet fylles med duften av nybakte bakverk. Disse allsidige formene tilbyr en rekke fordeler som gjør bakingen enklere og morsommere. Silikonformer krever sjelden smøring, noe som betyr at bakverkene dine glir ut av formen uten anstrengelse, perfekt når du sikter på å skape den perfekte luftige kaken. I tillegg tåler silikonformer både høye og lave temperaturer, noe som gjør dem ideelle for en rekke forskjellige bakverk, til og med frosne desserter. Når lysten på å bake kommer denne blomstrende sesongen, kan silikonformer være den perfekte følgesvennen for å forenkle prosessen og legge til en touch av glede i skapelsen av dine bakverk.

Blomstrende desserter

Bak med spiselige blomster og la de blomstrende bakverkene dine bli sesongens høydepunkt. Med vårens primører og et utvalg vakre, spiselige blomster kan du forvandle dine allerede delikate og luftige desserter til ekte kunstverk. Denne voksende trenden inkorporerer naturens skjønnhet i bakverkene dine. Ved å dekorere kaker, cupcakes og andre søtsaker med spiselige blomster, tilfører du en visuell dimensjon og subtile smaksnyanser som komplementerer søtheten i de luftige dessertverkene dine. Å inkludere spiselige blomster i bakingen er ikke bare en måte å imponere gjestene på, det er også en herlig måte å ønske våren og dens primører velkommen inn på kjøkkenet. La kreativiteten blomstre og la bakverkene dine gjenspeile den frodige skjønnheten som omgir oss om våren.
Gulrotkake muffins med brunet smør og kremostglasur
Gulrotkake muffins med brunet smør og kremostglasur
Oppskrift av Johanna Cryer

Gulrotkake muffins:
2 egg
150 g sukker
1 ¾ dl nøytral olje
130 g mel
2 ts kanel
1 ts ingefær
1 ts bakepulver
Klype salt
300 g revet gulrot

Brunet smør kremostglasur:
150 g brunet smør kjøleskapskaldt
200 g kremost
1 ts vaniljesukker
1 dl sukker / melis
Limezest å toppe med
Fremgangsmåte:
1. Brun smøret ved å koke smøret på medium varme i en liten kasserolle. Tar ca 5 minutter. La det avkjøles og sett inn i kjøleskapet.
2. Sett ovnen på 175 c.
3. Visp egg og sukker ordentlig hvitt og porøst med en håndmikser.
4. Vend oljen i eggeblandingen med en slikkepott.
5. Vend ned de rivne gulrøttene.
6. Bland alle tørre ingredienser i en skål.
7. Sikt ned de tørre ingrediensene i eggblandingen og vend med en slikkepott.
8. Hell røren i muffinsformer ¾ av formen. Bak i 15-18 minutter.

Brunet smør frosting:
1. Visp avkjølt brunet smør veldig porøst.
2. Bland i kremost, vaniljesukker og sukker og fortsett å visp.
3. Når muffinsene er avkjølt, topp frostingen med en sprøytepose eller skje og strø litt limezest over.
4. Dekorer med spiselige blomster.

Hvilke blomster er spiselige?

Spiselige blomster legger til en leken og fargerik touch til alt fra elegante bakverk til sommerens forfriskende drinker. Utforsk disse naturlige delikatessene og la dem inspirere til kreative og visuelt tiltalende retter. Her finner du en liste over noen spiselige blomster.
OBS! Spis aldri blomster som er sprøytet (for eksempel snittblomster), vokser nær veikanten eller blomster du er usikker på - da disse kan være giftige.
  • Hylleblomst
  • Lavendel
  • Fiol
  • Stemorsblomst
  • Gjøkesyre
  • Gressløkblomst
  • Rose (Ikke snittblomster)
  • Syrin
  • Ringblomst