/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Grillet potet med sumakTil 4 personer800 g ferske delikatessepoteterOlivenoljeSumakSaltPepperHakket persille
Fremgangsmåte1. Legg potetene i en sous vide ved 85 ° C i 1 time. Eller forkok som vanlig på komfyren.2. Legg potetene på grillen i noen minutter. Snu dem og ta dem opp i en bolle.3. Mos lett med en gaffel, slik at hver potet åpner seg lett. Drypp over olivenolje og smak til med sumak. Salte og pepre og dryss over litt hakket persille.4. Server med valgfritt grillet protein og litt grønnsaker.TIPS!Hva er Sumak ?Sumak er et krydder som består av malte tørkede bær og har en unik syrlig og frisk smak med en dyp rød farge. Smaken minner om tyttebærpulver eller rips, bare med en mer distinkt syrlighet. Dette krydderet brukes ofte på det sørlige kjøkket og gir en ekstra dimensjon av smak til retter som kjøtt, grønnsaker og salater. Sumak er et litt syrlig krydder som ofte brukes i forskjellige retter fra Midtøsten. Gjerne i marinader eller yoghurtdressing. Prøv dette krydderet!

Grillet potet med sumak

Sett litt ekstra smak på sommeren med vår enkle og lekre oppskrift på grillet potet med sumak. Hos oss på Cervera finner du alt du trenger for å lage denna gode retten - fra grilltilbehør til kjøkkenredskaper. Grillet potet med sumak krydder er perfekt som tilbehør til sommerens grillfester eller som en lekker sideretter til middagen.
Potet med sumak
Ingredienser
Til 4 personer
800 g ferske delikatessepoteter
Olivenolje
Sumak
Salt
Pepper
Hakket persille

Fremgangsmåte

1. Legg potetene i en sous vide ved 85 ° C i 1 time. Eller forkok som vanlig på komfyren.
2. Legg potetene på grillen i noen minutter. Snu dem og ta dem opp i en bolle.
3. Mos lett med en gaffel, slik at hver potet åpner seg lett. Drypp over olivenolje og smak til med sumak. Salte og pepre og dryss over litt hakket persille.
4. Server med valgfritt grillet protein og litt grønnsaker.
TIPS! Poteter og grillet kjøtt er en god kombinasjon som blir enda bedre med denne oppskriften. Grill potetene og krydre dem med sumak som gjør grillmaten enda bedre. Vi valgte å bruke det for og forbedre en sommerlig grillpotet.

Hva er Sumak ?

Sumak er et krydder som består av malte tørkede bær og har en unik syrlig og frisk smak med en dyp rød farge. Smaken minner om tyttebærpulver eller rips, bare med en mer distinkt syrlighet. Dette krydderet brukes ofte på det sørlige kjøkket og gir en ekstra dimensjon av smak til retter som kjøtt, grønnsaker og salater. Sumak er et litt syrlig krydder som ofte brukes i forskjellige retter fra Midtøsten. Gjerne i marinader eller yoghurtdressing. Prøv dette krydderet!

Legg igjen en anmeldelse