/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Hasselbackpotet med løyrom og smetanaFor 12 snitter12 små delikatessepoteterSmørFingersalt1 liten rødløk 1 dl smetanaValgfri rom (f.eks. løyrom eller stenbitsrom)Dill til garnering
Fremgangsmåte1. Sett ovnen på 225 °C2. Skrell potetene. Skiv dem deretter tynt, men ikke hele veien igjennom. Et tips er å legge dem på en tresleiv og skjære ned til kanten! Sett dem i en smurt form. 3. Høvle på en skive smør på hver potet og krydre med fingersalt. Bak i ovnen i ca.30 minutter, til de er vakkert gyldne, øs på smøret innimellom. 4. Mens potetene bakes hakker du rødløk fint og kniper av noen dilltopper. 5. Når potetene er ferdige topper du med en klikk smetana, hakket løk, rom og dill! 6. Server med en gang! 

Hasselbackpotet med løyrom og smetana

Utforsk en luksuriøs apetittvekker med Hasselbackpotet med løyrom og smetana, eksklusiv oppskrift fra oss på Cervera.
Denne elegante retten kombinerer sprø Hasselbackpoteter med kremet smetana og delikat løyrom, noe som skaper en smaksopplevelse utover det vanlige. Server disse utsøkte Hasselbackpotetene som en elegant apetittvekker ved festlige anledninger eller som en smakfull innledning til en middag. Nyt kombinasjonen av sprøhet, kremighet og salt som vil forføre smaksløkene dine.
Ingredienser
For 12 snitter

12 små delikatessepoteter
Smør
Fingersalt
1 liten rødløk
1 dl smetana
Valgfri rom (f.eks. løyrom eller stenbitsrom)
Dill til garnering

Fremgangsmåte

1. Sett ovnen på 225 °C.
2. Skrell potetene. Skiv dem deretter tynt, men ikke hele veien igjennom. Et tips er å legge dem på en tresleiv og skjære ned til kanten! Sett dem i en smurt form. 
3. Høvle på en skive smør på hver potet og krydre med fingersalt. Bak i ovnen i ca.30 minutter, til de er vakkert gyldne, øs på smøret innimellom. 
4. Mens potetene bakes hakker du rødløk fint og kniper av noen dilltopper. 
5. Når potetene er ferdige topper du med en klikk smetana, hakket løk, rom og dill! 
6. Server med en gang! 

Legg igjen en anmeldelse