/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Jubileumsdrink4,5 cl tequila1,5 cl Cointreau2 cl eple- og chilisukkerlake4 cl sitronjuiceGrapefruktbittersGrapefrukts brulêe
Fremgangsmåte1. 2. Press sitronen og grapefrukten. Grapefruktjuicen blandes med en egghvite og 1 dl av eple- og chilisukkerlaken i sifon med kullsyrepatron.2. Rist sammen tequila, Cointreau og sitron med to skvetter grapefruktsbitters, sil opp i glass og legg skummet fra sifonen på væsken. Brenn skummet med en brenner.

Jubileumsdrink

Feir en spesiell dag med en Jubileumsdrink, oppskrift fra Cervera! Denne drinken passer perfekt til feiring av jubileum, bryllup eller andre spesielle anledninger. Med nøye utvalgte ingredienser og en vakker presentasjon er vår Jubileumsdrink garantert en suksess. Gjør din spesielle dag enda mer minnerik med denne fantastiske cocktailen!
Jubileumsdrink
Ingredienser
4,5 cl tequila
1,5 cl Cointreau
2 cl eple- og chilisukkerlake
4 cl sitronjuice
Grapefruktbitters
Grapefrukts brulêe

Fremgangsmåte

1. Eple- og chilisukkerlake: Miks et eple og en chili med 2 dl vann, kok opp og tilsett deretter 2 dl strøsukker. La det avkjøles.
2. Press sitronen og grapefrukten. Grapefruktjuicen blandes med en egghvite og 1 dl av eple- og chilisukkerlaken i sifon med kullsyrepatron.
2. Rist sammen tequila, Cointreau og sitron med to skvetter grapefruktsbitters, sil opp i glass og legg skummet fra sifonen på væsken. Brenn skummet med en brenner.

Legg igjen en anmeldelse