/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Vispet mozzarella-dippOppskrift av Rebecka Bergström125 g mozzarella1 dl kremfløte1 ss crispy chili oil2 ss finhakket bladpersille2 ss ristede pinjekjernerSalt1 baguette
Fremgangsmåte1. Visp kremfløten lett før du legger til mozzarella, revet i biter.2. Visp deretter til dippen blir kremet. Smak til med salt.3. Smør ut på et fat og topp med crispy chili oil, bladpersille og pinjekjerner.4. Del en baguette i skiver og dypp i mozzarelladippen din!

Vispet mozzarella-dipp

Lyst på noe smakfullt og enkelt? Prøv vår Vispet Mozzarella dipp! Denne kremete dippen kombinerer mozzarella og kremfløte med en hint av crispy chili oil, frisk bladpersille og ristede pinjekjerner. Perfekt å servere med en sprø baguette, denne dippen vil garantert imponere gjestene dine.
Vispet mozzarella-dipp
Ingredienser
Oppskrift av Rebecka Bergström
125 g mozzarella
1 dl kremfløte
1 ss crispy chili oil
2 ss finhakket bladpersille
2 ss ristede pinjekjerner
Salt
1 baguette

Fremgangsmåte

1. Visp kremfløten lett før du legger til mozzarella, revet i biter.
2. Visp deretter til dippen blir kremet. Smak til med salt.
3. Smør ut på et fat og topp med crispy chili oil, bladpersille og pinjekjerner.
4. Del en baguette i skiver og dypp i mozzarelladippen din!