Vilkår

Per Morberg – Stekepanne Limited edition

”Ett redskap som ligger meg ekstra nært hjertet er den klassiske støpejernspanna. En støpejernspanne skal tåle tøffe tak og gi fantastisk resultat år etter år – det gjør selvfølgelig panna mi!” – Per Morberg

I en hyllest til den slitesterke kjøkkenfavoritten slipper Per Morberg et eksklusivt opplag av sin støpejernspanne! Stekepanna er produsert i Sverige og har håndtak av massiv eik samt ekte messingdetaljer. Den er brent inn på forhånd med svensk KRAV-merket rapsolje. Naturligvis skal du kunne stole på at panna holder ordentlig lenge, derfor kommer alle panner med 30 års garanti. 

Panna finnes kun i et begrenset og nummerert opplag på 100 eksemplarer hvorav Per selv har nr. 1 (1/100). Hvilket nummer blir ditt? 

Har vi lov til å by på en kake?

For å ge deg best mulige opplevelse på denne side, bruker vi såkalte cookies (kaker). Det er små tekstfiler som spares i datorn eller telefonen din og ger oss informasjon om hvordan du bruker siden vår. De hjelper også til å forbedre oss. Om du fortsetter in på denne siden tillater du dette.

Her kan du lese mer om cookies.