/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Stå opp i tid for egentid

Stå opp i tid for egentid
Stå opp i tid for egentid
Nytt år, nye vaner! Gjør morgenen til en herlig stund og pass på å ta vare på deg selv - og få hverdagsmorgenene til å føles ekstra luksuriøse. Det setter jo faktisk standarden og energinivået for resten av dagen!
Hvorfor ikke bruke 10 minutter kvelden før på å forberede morgendagens frokost, eller stå opp fem minutter før og lage en god kopp kaffe på en tirsdag? Selv om det så bare er du som tar deg tid til å lese hele avisen eller som tenner et lys mens du nyter favorittsmørbrødet ditt, vil det gi hverdagen ekstra luksus!
La morgenen få tid

5 tips for å sette gullkant på morgenen

  • Forbered noe godt allerede kvelden før. Kanskje overnight oats eller en god chiapudding? Sunt kan være veldig godt! Her finner du en oppskrift på enkel chiapudding med mangopure.
  • Sats på toppings! Den ellers så hverdagslige havregrøten får umiddelbart en helgefrokost-følelse hvis du topper den med favoritter som stekte epler, nøttesmør eller ferske bær.
  • Prøv å begynn dagen med 15 minutter morgenyoga. Å langsomt vekke kroppen og strekke ut musklene gir en ro som varer hele dagen.
  • Tenn lys! Det blir raskt lysere, men vi trenger fortsatt litt hjelp for å få bort mørket på tidlige morgener.
  • Bor du sammen med andre? Fortell hverandre hva som gjør morgenen harmonisk for dere. For noen kommer harmonien fra å spise sammen og starte dagen sammen, for andre er det noen minutter av stillhet med en kopp te i sofaen når øvrige i familien er på farten ut døren.

Frokost på sengen

I blant er en skikkelig gullkant på morgenen å dra den ut litt lengre. Frokost på sengen er kanskje vanligst når noen skal feires eller ved høytider, men hvis man ikke vil må man faktisk ikke stå opp og spise hver gang!
Noen tips for sengefrokosten
  • Du vil gjerne slippe å måtte gå opp om ikke nødvendig - brygg en hel kanne kaffe eller te når du holder på med forberedningen.
  • Server gjerne frokosten på et brett. Da står alt stødig og du slipper å bekymre deg for at ting skal velte eller søles.
  • Hold det enkelt. Yoghurt med favoritt-granolaen er perfekt å spise i sengen. Har du prøvd å lage hjemmelaget før? Det er både godt og enkelt. Sjekk ut denne oppskriften.
  • Smuler fra mykt brød er enklere å børste bort etterpå enn smuler fra knekkebrød.
  • Man spiser med øynene også! Topp med ferske frukter og bær, sett frem en liten blomst og brett favorittservietten. Umiddelbar luksus!
La morgenen få tid