/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Sjokoladegranola med smak av appelsin og kaffe5 dl fiberrike havregryn1 dl malt rug1 dl linfrø½ dl valnøtter½ dl mandler1 dl hasselnøtter2 ss kakaoSaft fra 1 appelsin2 ss kald kaffe1 ss olje½ dl flytende honning
Før høsten kommer har jeg laget et stort brett med hjemmelaget sjokoladegranola, fylt med mye sunt og godt. Det går helt fint å nyte den slik den er i kombinasjon med litt melk eller yoghurt, men her viser jeg hvordan du også kan kombinere den med en mettende og god chiagrøt samt banan, ferske bær og peanøttsmør - i noe jeg kaller sjokoladesplitt!

Sjokoladegranola med smak av appelsin og kaffe

Før høsten kommer har jeg laget et stort brett med hjemmelaget sjokoladegranola, fylt med mye sunt og godt. Det går helt fint å nyte den slik den er i kombinasjon med litt melk eller yoghurt, men her viser jeg hvordan du også kan kombinere den med en mettende og god chiagrøt samt banan, ferske bær og peanøttsmør - i noe jeg kaller sjokoladesplitt!
Sjokoladegranola med smak av appelsin og kaffe
5 dl fiberrike havregryn
1 dl malt rug
1 dl linfrø
½ dl valnøtter
½ dl mandler
1 dl hasselnøtter
2 ss kakao
Saft fra 1 appelsin
2 ss kald kaffe
1 ss olje
½ dl flytende honning

Instruksjoner:

Sett ovnen på 185 grader.
Morte nøttene og bland deretter sammen alle tørre ingredienser i en bolle. Bland deretter ned de bløte ingrediensene (bortsett fra honningen) og hell over granolaen i en ildfast form. Ringle til slutt honningen over og stek i ovnen i ca 30-40 minutter. Oppbevar den gyldne og sprø granolaen i en lufttett beholder i skapet. Server med melk eller yoghurt og topp med hakket mørk sjokolade og appelsinbåter.
Du finner en film med oppskriften her!

Legg igjen en anmeldelse