/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Er det på tide å forberede de unge voksne for deres første bolig? Er det kanskje du som er studenten som skal flytte hjemmefra? Eller kanskje du nettopp har kjøpt ny bolig og vil ha en ny start på kjøkkenet? Uansett i hvilket stadium av livet du er i, har Cervera alt du trenger for å bygge en god kvalitets-basisgarderobe til kjøkkenet ditt - og få en god start på kjøkkenlivet.

Bygg opp kjøkkenet- 5 steg

  • Det kanskje aller viktigste og første du skal tenke på når du skal utruste kjøkkenet ditt, er å tenke kvalitet og langsiktighet. Bygg opp et kjøkken som holder over tid og investere i produkter som er slitesterke.
  • Det er bedre å kjøpe en robust stekepanne, for eksempel i støpejern, som holder mer eller mindre hele livet hvis du tar vare på den på rett måte – enn 10 bruk-og-kast-panner! Det er ikke bare miljøet som vinner på det, men faktisk også lommeboken.
  • Akkurat som du bygger opp en klesgarderobe, bygger du også et kjøkken – du trenger en stødig base du kan stole på. For eksempel et ordentlig kasserollesett, et solid skjærebrett, et mangesidig knivsett, en solid stekepanne og en startpakke med servise som passer for alle måltider.
  • Bygg serier på kjøkkenet du liker. For eksempel er det fint å samle sammen deler over tid som matcher hverandre. Det kan handle om enten porselen, kjøkkenapparater eller en bestikkserie som du har et spesielt øye for.
  • Glem ikke alt kjøkkentilbehøret som gjør hjemmets viktigste rom komplett. Som for eksempel funksjonelle redskaper, praktiske boller, slitesterke ovnsformer og lekre kverner. For å ikke snakke om knivslipere, steiner og annet praktisk som holder kjøkkenet ditt ajour!