/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Kjøkkenets beste sidekicks!

Kjøkkenets beste sidekicks!
Kjøkkenets beste sidekicks!
Det snakkes mye om heltene på kjøkkenet: stekepannene, kjelene, knivene … Det er lett å overse redskapene som gjør hverdagen mulig. Redskapene som tas fram dag etter dag, år etter år. Derfor vil vi slå et slag for kjøkkenets beste sidekicks!

Potetskreller & Mandolin

Potetskreller
Hva skulle vi gjort uten den klassiske potetskrelleren? I tillegg til å skrelle frukt og grønnsaker kan du bruke den til å høvle smør eller lage grønnsaksspaghetti!
Mandolin
Mandolinen skiver grønnsakene raskt og effektivt. Pimp salaten din med løvtynne polkabete-flak eller halvcentimetertykke gulrotskiver – det justerbare redskapet gjør det lett å veksle!
Matpinsett
Matpinsetten havner ofte litt i skyggen, selv om det er et av kjøkkenets mest anvendbare redskap. Bruk den til å snu kjøttet, røre om i spaghettien, raskt sautere grønnsakene eller for å løfte kyllingen ut fra den ildfaste formen!
Zestjern
Riv zest av en sitron, parmesan, muskat, hvitløk, ingefær og mye mer direkte ned i pannen, kjelen, skåla, salaten eller mosen!

Termometer & Mandolin

Termometer
Bruk et digitalt termometer for raskt å måle råvarenes eksakte temperatur og varme dem til perfeksjon!
Ostehøvel
Hva ville vel brødskiva vært uten en osteskive? Ostehøvelen kommer i mange skikkelser og fasonger. Noen skjærer tykke skiver, andre tynne, men alle blir uansett brukt både titt og ofte!