/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Stor guide med kjøkkenets beste redskaper

Kjøkkenredskapene som gjør matlagingen enklere
Stor guide med kjøkkenets beste redskaper
Stor guide med kjøkkenets beste redskaper
Det snakkes mye om heltene på kjøkkenet: stekepannene, kjelene og knivene. Det er lett å overse redskapene som gjør hverdagen mulig - redskapene som tas frem dag etter dag, år etter år. Derfor vil vi slå et slag for kjøkkenets beste sidekicks!

RIVE/PRESSE

Rivjern
Et redskap som man regelmessig strekker seg til både til baking og matlaging og som finnes i en rekke forskjellige varianter og størrelser. Hos oss finner du stilrene og smarte rivjern for alle slags kokker og matvarer. Gjør ditt valg med omsorg og forhøy matlagingsopplevelsen din.
Zestjern
Med et zestjern kan du enkelt forsterke smaken på rettene dine! Med veldig små tagger skaper du med presisjon lett og aromatisk sitruszest. Bruk det for å løfte salater, gi smak til drinker og tilføre ekstra krydder til matlagingsprosjektene dine. Et allsidig produkt som kan rive alt fra ost, sjokolade og andre godsaker.
Hvitløkspresse
Oppdag vårt sortiment av hvitløkspresser som inkluderer ulike modeller, enten du vil presse, rive eller knuse hvitløken. Med eller uten håndtak, laget i ulike materialer og enkle å rengjøre.
Potetpresse
Potet er en allsidig og veldig god råvare som kan nytes på mange forskjellige måter. En veldig god måte å spise potet på er presset potet eller potetmos som du enkelt skaper med hjelp av en potetpresse eller potetmoser.
Sitruspresse
Skap lekre juicer når du vil med en sitruspresse. Velg mellom enkle eller avanserte modeller, både elektriske og manuelle, i glass eller metall.

STEKE

Stekespade
Optimer matlagingen din med den rette stekespaden! Uansett om det er kjøttboller, grønnsaker eller pannekaker, har vi den perfekte stekespaden for deg. Velg mellom ulike størrelser og materialer for å matche din stekepannes krav.
Matpinsett
Matpinsetten havner ofte i bakgrunnen, selv om det er et av kjøkkenets mest brukervennlige redskaper. Enten du griller, steker eller serverer, gir matpinsetten presisjon og kontroll. Gjør matlagingen din enklere og mer elegant med matpinsettene som gjør at du føler deg som en proff på kjøkkenet.
Termometer
Bruk et digitalt termometer for å raskt måle råvarenes eksakte temperatur og tilberede dem til perfeksjon. For eksempel måle kjøttets indre temperatur, til baking av brød eller for å sikre en optimal serveringstemperatur for vinen.
Kjøttdeighakker
Hackits geniale kjøttdeighakker forandrer spillereglene på kjøkkenet. Få en jevn og godt fordelt kjøttdeig i gryten din. Du kan også gjøre mye annet med kjøttdeighakkeren din, finfordele frukt når du lager syltetøy eller marmelade, mose avokado til guacamolen eller få til en kremet potetmos.
Hamburgerpresse
Bli en mester på å lage runde, jevnt formede hamburgere. En solid hamburgerpresse/smashjern i støpejern eller rustfritt stål er en god investering for å lykkes med å få til profesjonelle hamburgere.

HAKKE/STRIMLE

Mandolin
Mandolinen skiver grønnsaker i ønsket tykkelse og blir raskt et viktig redskap for å effektivisere på kjøkkenet ditt. Oppdag den fantastiske hjelpen fra dette uunnværlige kjøkkenredskapet!
Minihakker
En minihakker (også ofte kalt løkhakker) gjør grønnsakshakkingen, som løk, chili og ingefær, til en veldig enkel prosess, både rask og effektiv. Det er mange varianter og tilbehør som gjør matlagingen raskere og enklere på kjøkkenet!
Grønnsaksstrimler
Grønnsaksstrimleren gjør det enkelt å skape tynne skiver, spiraler, strimler eller julianne-staver av grønnsaker som gulrøtter, agurk, zucchini og mer. Skap vakre salater, dekorer matretter eller prøv grønnsakspasta som et sunnere alternativ til tradisjonell pasta.
Eggdeler
Utforsk vårt sortiment av eggedelere, eggskiver og eggringer. Alt for å få til egget akkurat slik du vil ha det, enten det skal være på brødskiven eller i salaten.

VISPE

Ballongvisp
En ballongvisp er perfekt å ha når man vil få til en jevn pannekakerøre eller en luftig pisket krem.
Omegavisp
Omegavispen er den innovative mellomtingen mellom tradisjonelle visper og sleiver. Dens unike omegaform gjør at vispehodet fjærer mot bunnen av skåler og kasseroller, noe som forhindrer at maten brenner seg fast. En svensk idé, designet og produsert for å forbedre din matlaging.
Spiralvisp
Spiralvispen er den perfekte vispen for å skape luftige og smaksrike kaker, bakverk og desserter. Den unike spiralformen gjør at du kan vispe eggehviter og krem på en effektiv måte, samtidig som den kommer til godt når du visper rundt i kasserollens og bakebollens kanter.
Sauserører
En sauserører er en automatisk visp med tre hastigheter. Den minimerer risikoen for at sausen brenner seg og er sikker å bruke i non-stick gryter. Dette redskapet tar seg av sausen mens du kan fokusere på andre ting, effektiv og bekvem matlaging!

SILE/SKYLLE

Dørslag
Forenkle matlagingen med våre praktiske dørslag som er tilgjengelige i flere størrelser, farger og materialer. Finnes også med ulike størrelser på hullene avhengig av hvilken matvare du skal skylle.
Sil
En sil er et kjøkkenredskap som man har bruk for nesten hver dag. Perfekt for å passere og skape jevne sauser, renne av vannet av kokt couscous eller quinoa, og sikte melis eller kakao.
Tesil
Med en tesil kan du enkelt brygge løste i en kopp eller en tekanne. Velg mellom tetang med tekule eller en klassisk tesil til koppen eller tekannen.
Salatslynge
Blitt kvitt overflødig vann fra salaten raskt og enkelt med en salatslynge. Våre salatslynger på Cervera finnes i ulike varianter og er også perfekte for å slynge urter og bær.

FLERE REDSKAPER

Boksåpner
Åpne hermetikkbokser enkelt og lett med våre boksåpnere og unngå skarpe kanter.
Skreller
Et uunnværlig redskap på ethvert kjøkken, og å ha flere skrellere spesialisert for ulike grønnsaker gjør jobben enda enklere. Sortimentet vårt inkluderer potetskreller, epleskreller, løkskreller, tomatskreller, aspargesskreller, kålskreller og grønnsaksskreller.
Ostehøvel
Liker du ost? En ordentlig god ostehøvel er et must, hvis du ikke heller kjøper ferdig skivet ost. Hos Cervera finner du ulike ostehøvler fra populære varemerker som Fiskars og Boska Holland.
Kjøkkenvekt
For bakefantaster er en kjøkkenvekt et uunnværlig redskap som effektivt gjør bakingen enklere. Å bruke en kjøkkenvekt i stedet for mål resulterer oftest i et enda bedre resultat. Oppdag fordelene du også!
Morter
Få ut maksimalt med smak fra krydder med en morter. Hos oss finner du et bredt utvalg av mortere laget i marmor, hvit sten, granitt, porselen, støpejern, tre og steintøy. De finnes også i ulike størrelser, avhengig av hva som passer akkurat ditt kjøkken.