Vilkår

Vil du vise priser med eller uten mva.?

Melkesjokoladeknekk

Melkesjokoladeknekk

1 plate

Ingredienser
300 g finhakket melkesjokolade
50 g ristede og hakkede pistasjnøtter
1 ss frysetørkede bringebær
Bringebærpulver
Revet skall av 1 lime

Fremgangsmåte: 
Smelt 100 g av sjokoladen. Ta skålen av kjelen og legg i resten av sjokoladen. Rør om til den har smeltet. Smør sjokoladen ganske tynt utover en plate med bakepapir. Strø over pistasjnøtter og frysetørkede bringebær. Strø over bringebærpulveret og revet limeskall. Brekk knekken i passe store biter. 

Produkter

Har vi lov til å by på en kake?

For å ge deg best mulige opplevelse på denne side, bruker vi såkalte cookies (kaker). Det er små tekstfiler som spares i datorn eller telefonen din og ger oss informasjon om hvordan du bruker siden vår. De hjelper også til å forbedre oss. Om du fortsetter in på denne siden tillater du dette.

Her kan du lese mer om cookies.