Handlekurv(0 produkter)

Din handlekurv er tom

Favoritter

Handlekurv(0 produkter)

Din handlekurv er tom

RosettbakelseOppskrift av Johanna CryerIngredienser1 eggeplomme2 ss strøsukker2 dl melk2 dl hvetemel6-7 dl olje til friteringStrøsukker og kanel til garnering
FremgangsmåteRør sammen alle ingrediensene i en bakebolle og rør til en jevn røre. Bruk en visp.Varm oljen til 180°C.Legg rosettbakelsejernet i oljen slik at det varmes opp.Ta opp jernet og la det renne av seg. Dypp det i røren i ca 5 sekunder. Vær nøye med at det ikke kommer røre på oversiden av jernet. Rist av overflødig røre.Dypp jernet med røren i den varme oljen i ca 50-55 sekunder til rosettbakelsen blir gyldenbrun.Få løs rosettbakelsen forsiktig med hjelp av en gaffel. La den renne av på et papir.Varm jernet i oljen igjen før neste rosettbakelse skal friteres.Dypp alle rosettbakelsene i sukker og kanel. Ferdig!

Rosettbakelse

By på en ekte kaffefavoritt med disse gyllenbrune og sprø rosettbakelsene, også kalt strull. Perfekte å dyppe i kanel og sukker for en herlig søt og knasende overflate. Med enkle ingredienser og litt tålmodighet blir resultatet en fryd for både øyet og smaksløkene. Perfekt til festlige anledninger eller når du bare vil gjøre hverdagen litt ekstra luksuriøs!
Rosettbakelse
Rosettbakelse
Oppskrift av Johanna Cryer
Ingredienser
1 eggeplomme
2 ss strøsukker
2 dl melk
2 dl hvetemel
6-7 dl olje til fritering
Strøsukker og kanel til garnering
Image

Fremgangsmåte

  1. Rør sammen alle ingrediensene i en bakebolle og rør til en jevn røre. Bruk en visp.
  2. Varm oljen til 180°C.
  3. Legg rosettbakelsejernet i oljen slik at det varmes opp.
  4. Ta opp jernet og la det renne av seg. Dypp det i røren i ca 5 sekunder. Vær nøye med at det ikke kommer røre på oversiden av jernet. Rist av overflødig røre.
  5. Dypp jernet med røren i den varme oljen i ca 50-55 sekunder til rosettbakelsen blir gyldenbrun.
  6. Få løs rosettbakelsen forsiktig med hjelp av en gaffel. La den renne av på et papir.
  7. Varm jernet i oljen igjen før neste rosettbakelse skal friteres.
  8. Dypp alle rosettbakelsene i sukker og kanel. Ferdig!