16 stkRistet brød2 store løk1 ss sukker1 ss balsamico1 fedd hvitløkSalt & pepper1 pakke fetaost1 ss smørRosmarin
Feta & karamellisert løk-toast
Oppskrift av Johanna Cryer
Ingredienser
16 stk
Ristet brød
2 store løk
1 ss sukker
1 ss balsamico
1 fedd hvitløk
Salt & pepper
1 pakke fetaost
1 ss smør
Rosmarin
Fremgangsmåte
1. Skrell og skiv løken. Fres den i smør i en stekepanne på lav varme til den har myknet og fått litt farge, i ca 15-20 min.
2. Tilsett sukker, balsamico, hvitløk og la det karamelliseres på middels høy varme i noen minutter. Smak til løken med salt og pepper.
3. Rist brød og trykk ut 4 runde ringer fra skivene.
4. Bland fetaosten til den er brebar i en skål.
5. Topp brødet med fetaost, karamellisert løk og rosmarin.