/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Feire 17. mai

Alt for nasjonaldagsfeiringen
Feire 17. mai
Feire 17. mai
Hipp hipp hurra! Årets store festdag nærmer seg med barnetog, korpsmusikk, norske flagg og så mye kake, is og pølser man bare orker.
Kanskje du også skal stelle i stand til en stor 17.mai fest eller invitere til champagnefrokost for å si gratulerer med dagen med bobler i glasset? Uansett hvordan du har planlagt å feire nasjonaldagen er det alltid lurt å sjekke at du har kjøkkenutstyret og serviset på plass, så alt er klappet og klart til den store dagen. Vi har alt du trenger for en vellykket festdag her hos oss på Cervera. Ha en fantastisk feiring!

Dekk et vakkert festbord

En festlig champagnefrokost, en deilig stor brunsj eller grillfest i hagen hører 17.mai til og for å gjøre enda litt mer stas på nasjonaldagen er det hyggelig å gjøre litt ekstra ut av borddekkingen. Dekk et vakkert festbord med friske blomster, dekorativt servise, festlige champagneglass og lekker bordpynt. Benytt gjerne anledningen til å dekorere i fargene hvitt, rødt og blått og pynt bordet med vaser i forskjellige størrelser og norske flagg. Enten du dekker maksimalistisk og fargerikt eller mer klassiskt og stilrent, har vi alt du måtte trenge - pluss mye mer!
"Dekk et vakkert festbord med friske blomster, dekorativt servise, festlige champagneglass og lekker bordpynt."

Ingen 17.mai feiring uten kaker

De fleste av oss skal bake noe godt til feiringen, enten det er til skolearrangementet, brunsjen eller til å ta med på festen. En kake på bordet slår aldri feil og er nasjonaldagen verdig. For mange er pavlovaen den typiske 17.mai kaken og et obligatorisk innslag på kakebordet, gjerne pyntet med friske blåbær, bringebær og jordbær for å hente opp fargene i det norske flagget. Uansett hva du har tenkt å imponere med er det lurt å planlegge kakebakingen og passe på at du har alt bakeutstyret i orden!