/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Rosésangria med rabarbra og jordbærCa 1,5 liter1 appelsin1 sitron2 limefrukter250 g jordbær2 dl rabarbrasaft (ikke utspedd) 1 stilk rabarbra75 cl alkoholfri rosévin5 dl kullsyre vann
Instruksjoner1. Skyll og skiv opp sitrusfruktene.2. Del jordbærene i fire deler.3. Høvle rabarbraen med en osthøvel til lange fine strimler.4. Legg fruktene i karaffelen og hell over rosé, kullsyre vann og rabarbrasaft. Fyll opp med is hvis det er ønskelig.

Rosésangria med rabarbra og jordbær

Hva er mer sommerlig en varm sommerdag enn en kald sangria laget på rosévin med frisk rabarbra og norske jordbær. Fyll på med is så har du er perfekt drink.
Rosésangria med rabarbra og jordbær
Ingredienser
Ca 1,5 liter

1 appelsin
1 sitron
2 limefrukter
250 g jordbær
2 dl rabarbrasaft (ikke utspedd)
1 stilk rabarbra
75 cl alkoholfri rosévin
5 dl kullsyre vann

Instruksjoner

1. Skyll og skiv opp sitrusfruktene.
2. Del jordbærene i fire deler.
3. Høvle rabarbraen med en osthøvel til lange fine strimler.
4. Legg fruktene i karaffelen og hell over rosé, kullsyre vann og rabarbrasaft. Fyll opp med is hvis det er ønskelig.

Legg igjen en anmeldelse