/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Emmas Italian Bramble (alkoholfri)Til 4 glass4 dl frosne bjørnebær10 einebær 2 dl sukker Saften fra 2 sitroner 1 liten kvist rosmarin IsMineralvannDEKORASJON:Et lite eple/epleskiveBjørnebær
Fremgangsmåte:Plasser fire lowball-glass i fryseren slik at de frostes. Ha bjørnebær, einebær og sukker i en kasserolle sammen med en skvett vann. Varm opp til det småkoker og mos bærene med en visp. La det småkoke i 15 minutter og fjern det fra varmen, la det avkjøles. Legg i en blender og bland på høy hastighet til den er jevnt blandet. Sil gjennom en sil. Skyll blenderen og tilsett sitronsaft og rosmarin og bland i 20 sekunder. Sil og sett til side. Knus is i blenderen. Pulsere et par ganger slik at den forblir "chunky". Ta de frostede glassene ut av fryseren og fyll halvparten med knust is. Fordel sitronjucien i glassene, hell på sitronsaften og en skvett mineralvann. Topp med knust is. Avslutt med å toppe med en knapp dl bjørnebærreduksjon. Pynt med en epleskive og litt bjørnebær, server.

Emmas Italian Bramble (alkoholfri)

Ingredienser
Til 4 glass
4 dl frosne bjørnebær
10 einebær
2 dl sukker
Saften fra 2 sitroner
1 liten kvist rosmarin
Is
Mineralvann
DEKORASJON:
Et lite eple/epleskive
Bjørnebær

Fremgangsmåte:

  1. Plasser fire lowball-glass i fryseren slik at de frostes.

  2. Ha bjørnebær, einebær og sukker i en kasserolle sammen med en skvett vann. Varm opp til det småkoker og mos bærene med en visp. La det småkoke i 15 minutter og fjern det fra varmen, la det avkjøles.

  3. Legg i en blender og bland på høy hastighet til den er jevnt blandet. Sil gjennom en sil.

  4. Skyll blenderen og tilsett sitronsaft og rosmarin og bland i 20 sekunder. Sil og sett til side.

  5. Knus is i blenderen. Pulsere et par ganger slik at den forblir "chunky". Ta de frostede glassene ut av fryseren og fyll halvparten med knust is.

  6. Fordel sitronjucien i glassene, hell på sitronsaften og en skvett mineralvann.

  7. Topp med knust is. Avslutt med å toppe med en knapp dl bjørnebærreduksjon.

  8. Pynt med en epleskive og litt bjørnebær, server.

Legg igjen en anmeldelse