/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Velg rett blender

Velg rett blender
Velg rett blender
Den klassiske blenderen er en ekte arbeidshest på kjøkkenet. Den hjelper til med alt fra smoothies og puréer til knust is og emulsjoner. Noen modeller kan til og med lage suppe! Men hvilken skal man egentelig velge? Må man legge flere tusen på en blender? Her hjelper vi deg med å finne den rette. Det enkleste er å utgå fra dine behov - hva tenker du hovedsakelig å bruke blenderen til? Vet du at du helst vil lage smoothies og ta på farta? Da er en mindre miniblender det rette valget for deg! Vil du slippe å tenke på om blenderen kan takle det om du kaster ned en avokadokjerne? Da kan en powerblender være det riktige valget for deg.

Miniblendere

Miniblendere er små og kompakte og tar ikke mye plats på kjøkkenet - perfekt för deg som ønsker å kunne sette den bort når den ikke er i bruk eller har et liten kjøkken. Mange varianter har også avtakbare to-go-kanner, slik at du kan blande smoothien din og ta den med deg umiddelbart. Miniblendere er også bra for å hakke mindre mengder av f.eks. ost, nøtter og urter.

Blender

En klassisk blender hakker, knuser og blander de flere råvarer uten større problemer. De er designet for å håndtere de fleste klassiske oppgaver på kjøkkenet uten problemer. Det er vanlig at blendere kommer med flere forhåndsinstillte programmer for å f.eks. knuse is eller lage iskrem av frosne ingredienser. Perfekt for deg som vil være i stand till å gjøre det meste, men som ikke kommer til å bruke blenderen daglig.

Powerblender

En powerblender er en skikkelig krafbunt når det gjelder blendere. De starke motorene og starke knivbladene kan hakke, knuse og blande alle slags råvarer du kan tenke deg. Den starke motoren gjør dessuten sånn at friksjonen fra knivbladene kan varme opp maten den lager og lage rykende varme supper. Powerblenders har vanligvis kanner i uknuselig tritanplast. Dette er valget for deg som vil kunne bruke blenderen din ofte og til alt!