/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

GazpachoCa 2 liter1 kg ferske tomater (av god kvalitet)½ kg slangeagurk½ kg rød paprika1 gul løk1 poblano chili1 hvitløksfedd1 dl olivenolje100 g hvitt skorpefritt brød, gjerne døgnsgammeltSherryeddikSalt (gjerne Sel de Guérande)TIL SERVERINGKrutonger
Fremgangsmåte1. Kutt og skjær grønnsakene i store biter. 2. Miks sammen alle ingrediensene godt til en jevn og tykk suppe. 3. Smak til med sherryeddik og salt. 4. Server med krutonger. 

Gazpacho

Gazpacho
Ingredienser
Ca 2 liter

1 kg ferske tomater (av god kvalitet)
½ kg slangeagurk
½ kg rød paprika
1 gul løk
1 poblano chili
1 hvitløksfedd
1 dl olivenolje
100 g hvitt skorpefritt brød, gjerne døgnsgammelt
Sherryeddik
Salt (gjerne Sel de Guérande)

TIL SERVERING
Krutonger

Fremgangsmåte

1. Kutt og skjær grønnsakene i store biter.
2. Miks sammen alle ingrediensene godt til en jevn og tykk suppe.
3. Smak til med sherryeddik og salt.
4. Server med krutonger. 

Legg igjen en anmeldelse