/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Hvilken frokoststil er du?

Hvilken frokoststil er du?
Hvilken frokoststil er du?
Det finnes sikkert like mange typer frokost som det finnes mennesker - og ingen frokost er den andre lik. Noen er lange, rolige og fylt med nytelse og teft, mens andre inntas i dusjen stående på ett ben på farten til jobb. Uansett hvilken frokost - og frokosttype - du er så burde vi alle, hvertfall nå og da, unne oss en herlig frokost som gir et boost til kropp og sjel. Her lister vi fem frokoststiler som garantert vil få deg til å se morgenen i et nytt lys.

Herlig landlig

Hvem sa at du bare kan dekke opp til frokost i huset eller på hytta på landet om sommeren? Det er jo minst like koselig å tilbringe en helg på landet de andre årstidene. For eksempel nå på vinteren, hvor dere samler dere rundt det rustikke bordet med en lang frokost en lørdagsmorgen. På landet vil vi gjerne koble av men likevel gjøre det ekstra hyggelig. Du som er en mester på frokost på landet, dekker sikkert opp med delikatesser fra lokale gårder i nærheten, som nærproduserte meierier eller honning til teen som du har fått tak i fra nærområdet - eller egg fra naboens høner. Og hvem har sagt at du ikke kan gjenskape en herlig landlig frokost selv hjemme i byen?!

Skandi-malistisk frokost

Dette er stilen for deg som liker rette og stilrene linjer - som synes at den skandinaviske minimalismen er det fineste som finnes. Du liker å dekke på med jordnære pasteller som går ton i ton, der “krimskramset” gjerne får utebli. Du styler gjerne med en liten kvist på bordet som et symbol for naturen som gir et rogivende inntrykk på nettopp - morgenKVISTEN. Dessuten er du glad i rene og naturlige smaker på bordet som gjerne får bli gjengangere. En müsli med friske blåbær er et sikkert kort og vinnende konsept hver gang for eksempel!

Frokosteleganse

Er du frokosttypen som gjerne står timesvis og forbereder store og luksuriøse frokoster - som ordentlige hotellfrokoster?! På menyen din står kanskje både grøt, yoghurt toppet med forskjellig müsli, frukt og nøtter. Du deler gjerne opp generøst med frisk frukt, presser din egen juice og kanskje posjerer egg? Borddekkingen er minst like viktig som det du serverer på frokostbordet, og det skal gjerne både matche og mismatche på den perfekte måten.

En frokost med karakter

Er du i stedet typen som ikke tiltales av minimalisme, men heller ønsker et mer ekspresjonistisk uttrykk på det dekkede frokostbordet? Du eksperimenterer gjerne med både farger, former, mønster og materiale og er ikke redd for å kombinere både det uventede og ukonvensjonelle. Du blir helt enkelt glad for komplimenter på hvor flink du er til å dekke bordet! Det du serverer er imidlertid minst like viktig og du er overbevist om at man spiser både med øynene og smaken.

Lekent grafisk

Er du stor fan av skandinavisk design med sitt karakteriske grafiske mønster? Da er dette frokoststilen for deg - der finske favoritter fra Marimekko og Arabia setter tonen. Du dekker gjerne på med benporselen med et lekent mønster som avspeiler både personligheten og stilen din. Derfor liker du nok å style ditt dekkede frokostbord med blomster i sterke farger og maten likeså - og bruker gjerne aksenter mot skandinavisk tre og andre tidløse og klassiske detaljer.