/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Best i test kaffetrakter

Kaffetrakteren er en viktig del av kjøkkenet som alltid er klar for å gi deg en varm kopp kaffe. Det er en rekke ulike valgmuligheter på markedet, og vi på Cervera vet at det kan være vanskelig å finne det beste alternativet. Derfor har vi listet opp flere kaffetraktere som alle har vunnet prisen for beste i test. Investér i en kvalitativ og holdbar kaffetrakter som garanterer en god kopp kaffe hver morgen.
Best i test kaffetrakter
Best i test kaffetrakter

Finn den beste kaffetrakteren for deg

Leter du etter den beste kaffetrakteren for å løfte kaffestundene dine til nye høyder? Vi vet at det finnes en mengde alternativer og funksjoner, og at det kan føles som en utfordring å velge riktig kaffetrakter. Derfor har vi samlet våre best i test-vinnende kaffetraktere som passer for alle kaffeelskere. Vårt sortiment inkluderer alt fra effektive og brukervennlige automatiske kaffetraktere til de mer tilpasningsbare manuelle alternativene. Les vår guide og finn den beste kaffetrakteren for dine behov hos oss på Cervera.

Wilfa - Performance Kaffetrakter WSPL-3B

- Best i test i følge Tek.no 2024!
- Testvinner i følge Anbefaler.com 2024!
Wilfa WSPL-3B kaffetrakter har fått utmerkelsen "Best i test" takket være sin overlegne kvalitet og evne til å leverere perfekt traktet kaffe hver gang. Det som særlig skiller ut denne modellen er dens presisjon når det gjelder vanntemperaturen, som ligger innenfor det ideelle intervallet på 92 til 96 grader fra den første dråpen til den siste. Med en bryggetid på kun 4-6 minutter kombinerer WSPL-3B effektivitet med kvalitet. I tillegg er den justerbare dryppstoppfunksjonen på kaffebryggeren svært verdsatt og gir ekstra bekvemmelighet. Wilfa WSPL-3B er en vakker detalj på kjøkkenet samtidig som den gir uimotståelig god kaffe hver morgen.
Svart kaffetrakter fra Wilfa - best i test

Moccamaster - Kaffetrakter Manual Matt Sølv

-Toppkarakter av svenske Prisjakt 2023!
Moccamaster Kaffetrakter Manual er en kaffetrakter som kombinerer elegant design med enestående ytelse og holdbarhet. Den har vunnet utmerkelser fra kaffeentusiaster verden rundt for sin evne til å produsere utsøkt kaffe som tilfredstiller til og med de mest kresne smaksløkene. Moccamaster brygger opp til 10 kopper kaffe på kun 6 minutter. Noe som gjør den perfekt for både hverdagsbruk og når man har gjester. Kaffetrakteren er også utrustet med en avstengningsfunksjon som aktiveres etter 40 minutter. Moccamaster - Kaffetrakter Manual er mer enn bare en kaffetrakter, det er en investering i årevis med nytesle av kaffe av høy kvalitet.
Moccamaster kaffetrakter i sølv

OBH Nordica - Blooming Kaffetrakter 1,25 L Prime Sand

- Testvinner i følge Anbefaler.com 2024!
- Best i test i følge Tek.no 2024!
OBH Nordica er med sin "Blooming Kaffetrakter 1,25 L Prime Sand" prisbelønt for sin innovative bloomingfunksjon. Ved å først bløtlegge den malte kaffen i cirka 30 sekunder, lar bryggeren karbondioksid frigjøres fra kaffen før selve bryggeprosessen starter. Denne metoden fremhever kaffets naturlige sødme og reduserer bitterheten, noe som resulterer i en mykere og mer balansert kopp kaffe. Med en bryggetemperatur innenfor det optimale intervallet mellom 92–96 grader, bringer hver brygging frem de fineste smakene og aromaene fra kaffen. For ekstra bekvemmelighet er glasskannen designet for å være oppvaskmaskinsikker, noe som forenkler rengjøringen. Kaffetrakteren er også utstyrt med en manuell dryppstopp og en automatisk avstengningsfunksjon som aktiveres etter 40 minutter.
Beige kaffetrakter med glasskanne - best i test

Smeg 50's Style Kaffetrakter

- Toppkarakter av svenske Prisjakt 2023!
Smeg 50's kaffetrakter er det perfekte valget for deg som verdsetter stil og kvalitet. Med en innebygd timer kan du våkne til duften av nytraktet kaffe hver morgen. Kaffetrakteren er utstyrt med en romslig 10-kopps glasskanne, noe som gjør den ideell for både små og store husholdninger eller når du har gjester på besøk. I tillegg har den en praktisk 40-minutters varmeholdningsfunksjon som sørger for at kaffen din holder riktig temperatur over lengre tid. For å få best mulig kaffe kan du også justere aromastyrken på kaffetrakteren. Uansett om du foretrekker en mild og myk smak eller en mer kraftig og intens opplevelse, kan du enkelt stille inn kaffetrakteren for å oppnå det perfekte resultatet hver gang.
Hvit Smeg kaffetrakter med glasskanne
På lager
Varemerke

    V

Kategori
Materiale
Farge
Pris
kr
kr
56 produkter
40 av 56 produkter