/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Kaffe Berta20 cl filterkaffe 3 cl Xante 2 cl Baileys 2 ss vispet fløte 1 ts kokossukker eller farinsukker½ krm malt kardemomme
Fremgangsmåte1. Brygg kaffe som du pleier, pisk fløten mens kaffen brygges. 2. Mortle sukkeret med kardemommen. 3. Mål opp kaffen, Xanten og Baileysen i koppen. Topp med en ordentlig klikk krem ​​og en teskje av det blandede sukkeret og kardemommen. 4. Serveres etter et kveldsbad eller en høstkveld på verandaen. Gjerne i godt selskap!BakgrunnDu kjenner de barndomsminnene som etser seg fast, slik at du vet at du vil være i stand til å plukke dem frem fra minnet resten av livet. Et slikt forhold har min kjære mor til de syltede pærene med krem som oldemor Berta alltid lagde. Hvis du var veldig heldig, hadde noe av sukkeret fra syltingen klumpet seg sammen på pærene. Så spiste man sin lille tallerken ømt i total stillhet, mens Berta nynnet videre på kjøkkenet. Denne drinken er en hyllest til oldemor Berta, til moren min og til alle andre som printer inn magiske barndomsminner hos sine små. Smaker som en blanding av kaffe, syltede pærer og myk krem ​​eller som en pæresplitt som noen sier. Varmer godt etter et kveldsbad eller etter en høstdag i hagen!Foto og oppskrift: Matilda "Tillevill" Törnqvist - Instagram: @_tillevill_

Kaffe Berta


Unn deg en luksuriøs og velsmakende kaffedrikk som vi kaller Kaffe Berta etter oldemor Berta. Denne velbalanserte drikken kombinerer brygget kaffe, Xante, Baileys og pisket krem for en nytelsesrik opplevelse. Med et hint av sødme fra kokos- eller brunt sukker og et krydret preg av mortlet kardemomme får denne kaffedrikken en unik og tiltalende smaksprofil. Gi deg selv et øyeblikk av avslapning og luksus med en kopp Kaffe Berta. Enten det er som en ettermiddagsforfriskning eller som avslutningen på en herlig middag, vil denne kaffedrikken tilfredsstille ganen din og legge til en ekstra touch av eleganse til din nytelsesstund.
Kaffe Berta
Ingredienser
20 cl filterkaffe
3 cl Xante
2 cl Baileys
2 ss vispet fløte
1 ts kokossukker eller farinsukker
½ krm malt kardemomme

Fremgangsmåte

1. Brygg kaffe som du pleier, pisk fløten mens kaffen brygges.
2. Mortle sukkeret med kardemommen.
3. Mål opp kaffen, Xanten og Baileysen i koppen. Topp med en ordentlig klikk krem ​​og en teskje av det blandede sukkeret og kardemommen.
4. Serveres etter et kveldsbad eller en høstkveld på verandaen. Gjerne i godt selskap!

Bakgrunn

Du kjenner de barndomsminnene som etser seg fast, slik at du vet at du vil være i stand til å plukke dem frem fra minnet resten av livet. Et slikt forhold har min kjære mor til de syltede pærene med krem som oldemor Berta alltid lagde. Hvis du var veldig heldig, hadde noe av sukkeret fra syltingen klumpet seg sammen på pærene. Så spiste man sin lille tallerken ømt i total stillhet, mens Berta nynnet videre på kjøkkenet. Denne drinken er en hyllest til oldemor Berta, til moren min og til alle andre som printer inn magiske barndomsminner hos sine små. Smaker som en blanding av kaffe, syltede pærer og myk krem ​​eller som en pæresplitt som noen sier. Varmer godt etter et kveldsbad eller etter en høstdag i hagen!
Foto og oppskrift: Matilda "Tillevill" Törnqvist - Instagram: @_tillevill_

Legg igjen en anmeldelse