/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Tips til Valentinsdagen

Tips til Valentinsdagen
Tips til Valentinsdagen
Valentinsdagen, eller Alle hjerters dag som den også kalles, er rett rundt hjørnet! Enten det er en partner, familien din eller noen helt annen, blir små kjærlighetshandlinger på denne tiden av året alltid satt pris på. Kanskje du kan lage en deilig middag, gi bort noe fint eller invitere til en kveld med eksperimentering på kjøkkenet for å vise at du setter pris på noen du er glad i. Her gir vi deg noen smarte Valentinsdag-tips!

Gi bort en gave

Finnes det noe hyggeligere enn å gi bort (les få!) en Valentinsgave til noen som du liker litt ekstra godt? Det er alltid tanken som teller, så det trenger ikke være noe stort. Men så klart, hvis du vil slå på stortromma så er det selvfølgelig ingenting som hindrer deg i det! Som den åpenbare gave-destinasjonen i Norge, har vi på Cervera gaver for alle anledninger og så klart også til Valentinsdagen. Hvem skal du gi bort noe fint til? Matlagingsfantasten, den litt nerdete vinkjenneren eller kanskje til noen som elsker innredning over alt annet? Vi har gaver for alle, det er bare fantasien din som setter grensene!
Tips til Valentinsdagen

Lag en romantisk middag

❥ Veien til våre hjerter sies å gå via magen! Å invitere hjem på middag er noe som settes pris på av mange. Tenn lys, sett på musikk og by på noe godt - det spiller ingen rolle om det er take-away eller hjemmelaget!
❥ At du har brukt tid og engasjert deg, i borddekkingen eller sammensetningen av menyen, pleier kanskje å verdsettes mer enn det du faktisk serverer. Legg derfor litt ekstra kjærlighet på detaljene - det får du alltid plusspoeng for!
❥ En skikkelig romantisk dessert, og en av våre mest populære oppskrifter noensinne er den hjerteformede og superromantiske Alle hjerters dag-pannacottaen som du finner her: Verdenes mest romantiske pannacotta
❥ Gjør noe annerledes og morsomt av kvelden! Hvorfor ikke prøve å lage fondue eller raclette?
❥ Prøv å lage din egen pasta - overraskende enkelt og utrolig godt. Her finner du en trinn-for-trinn guide på hvordan du går frem: Hjemmelaget pasta

Server frokost på sengen

❥ Feir Valentinsdagen med en frokost på sengen. Hell opp kaffen i favorittkoppen og rist noen brødskiver - enkelt, godt og noe som blir satt stor pris på. Flere frokosttips finner du her.
❥ Hvorfor ikke starte dagen med en herlig brunsj? Her finner du herlige oppskrifter som får dere til å sitte å nyte lenge: Tips til brunsjen
❥ Forbered en ordentlig god frokost kvelden før, og server på sengen. Hvorfor ikke den energirike chiapuddingen med mango som du kan lese om her: Chiapudding med mangopure
Tips til Valentinsdagen
Tips til Valentinsdagen

En bukett sier mer enn tusen ord

Det kanskje mest klassiske å gi bort på Valentinsdagen er en vakker og bugnende bukett med snittblomster. Tulipaner sammen med eukalyptus i en miks med nelliker kan for eksempel aldri slå feil. Det samme gjelder klassiske roser. Eller hvorfor ikke en stor bukett med mange forskjellige spennende blomster? Et tips: Pass på å samtidig gi bort en vakker vase som mottakeren kan sette blomstene sine i - en fin gave som blir enda finere!