/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Hjemmelaget pasta med kremet soppsausPASTA400 g durumhvetemel 4 egg (4 egg tilsvarer ca 240 g), vær nøye og vei eggene så det blir nøyaktig 240 g.SOPPSAUS1 gul løk1 fedd hvitløk8 dl Blandet fersk soppSmør1½ dl Tørr hvitvin 2½ dl fløteSalt PepperGrovhakket fersk persilleFersk baby spinat Parmesan
Fremgangsmåte:Pasta:1. Hell ut melet i en haug på arbeidsbenken. Lag et stort hull i midten og knekk eggene i haugen. Visp eggene med en gaffel og visp inn litt av melet om gangen. 2. Rør alt sammen og elt til en glatt deig i ca 5 minutter. 3. Dekk deigen med plastfolie og sett den i kjøleskapet i ca 1 time.Soppsaus:4. Skrell og hakk løk og hvitløk. Skjær soppen i skiver.5. Stek den gule løken med soppen i smør i en stekepanne til all væsken har kokt inn. Tilsett hvitløk og vin. La vinen koke ordentlig inn og hell deretter på fløten. La koke på svak varme en liten stund og smak deretter til med salt og pepper.6. Bland sausen med pastaen og tilsett til sist en eller to håndfull med babyspinat og topp med persille og mye parmesanost.

Hjemmelaget pasta med kremet soppsaus

Gi middagen din et touch av gourmet med denne lekre oppskriften fra oss på Cervera. Lag din egne hjemmelagde pasta og kombiner den med en kremet soppsaus som kommer til å få smaksløkene til å danse av glede. Med kvalitetsingredienser og enkle trinn, tar denne oppskriften matlagingen din til et nytt nivå av eleganse og smak.
Hjemmelaget pasta med soppsaus
Ingredienser
PASTA
400 g durumhvetemel
4 egg (4 egg tilsvarer ca 240 g), vær nøye og vei eggene så det blir nøyaktig 240 g.
SOPPSAUS
1 gul løk
1 fedd hvitløk
8 dl Blandet fersk sopp
Smør
1½ dl Tørr hvitvin
2½ dl fløte
Salt
Pepper
Grovhakket fersk persille
Fersk baby spinat
Parmesan

Fremgangsmåte:

Pasta:
1. Hell ut melet i en haug på arbeidsbenken. Lag et stort hull i midten og knekk eggene i haugen. Visp eggene med en gaffel og visp inn litt av melet om gangen.
2. Rør alt sammen og elt til en glatt deig i ca 5 minutter.
3. Dekk deigen med plastfolie og sett den i kjøleskapet i ca 1 time.
Soppsaus:
4. Skrell og hakk løk og hvitløk. Skjær soppen i skiver.
5. Stek den gule løken med soppen i smør i en stekepanne til all væsken har kokt inn. Tilsett hvitløk og vin. La vinen koke ordentlig inn og hell deretter på fløten. La koke på svak varme en liten stund og smak deretter til med salt og pepper.
6. Bland sausen med pastaen og tilsett til sist en eller to håndfull med babyspinat og topp med persille og mye parmesanost.

Legg igjen en anmeldelse