/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Hjemmelaget tagliatelle med trøffel, parmesan og brynt salviesmør med tomatsalat og vispet mozzarellaFor 4 personerPASTA4 dl durumhvetemel2 eggeplommer2 hele egg1 ss lunket vann1 ss olivenoljeSAUSEN250 g blandet sopp, shiitake og champinjong1 sjalottenløk1 fersk trøffel2 dl kremfløte3 dl kyllingbuljong1 sitron100 g parmesanostSalt og svart pepperTOMATSALAT250 g mozzarella4 ss kremfløteSalt og olivenolje4 tomater1 rødløkFrisk basilikum
Fremgangsmåte1. Hell melet i en bolle og lag en grop i melet. Knekk i eggene i gropen og tilsett vann og olivenolje. Bland rundt med en gaffel. Jobb inn melet ordentlig og kna deigen med hendene på bakebordet til den er smidig, ca 10 minutter.2. Form deigen til en ball og pakk inn deigen i plastfolie. La den hvile i kjøleskapet i minst 30 minutter.3. Nå kan du jobbe ut deigen til ønsket form. Det gjør du enklest med hjelp av en pastamaskin.4. Hakk soppen. Stek sammen med litt olje til all væsken er borte. Finhakk sjalottenløken og stek den også til den har blitt myk.5. På med fløte og buljong og kok sammen. Ned med sitronzest og en dråpe sitron. Og masse revet parmesan.6. Legg ned pastaen og kok ferdig. Ned med masse svart pepper i pastaen og topp med en hel del tynt revet trøffel. Ringle på litt olivenolje og salt.7. Visp mozzarellaen med fløten med en håndmikser til det blir kremete. Legg i bunnen av en tallerken. Skiv tomat tynt og rødløken. Topp mozzarellaen med det og til slutt olivenolje, salt og svart pepper.

Hjemmelaget tagliatelle med trøffel, parmesan og brynt salviesmør med tomatsalat og vispet mozzarella

Hemgjord tagliatelle med tryffel, parmesan och brynt salviasmör med en tomatsallad och vispad mozzarella.
Ingredienser
For 4 personer

PASTA
4 dl durumhvetemel
2 eggeplommer
2 hele egg
1 ss lunket vann
1 ss olivenolje

SAUSEN
250 g blandet sopp, shiitake og champinjong
1 sjalottenløk
1 fersk trøffel
2 dl kremfløte
3 dl kyllingbuljong
1 sitron
100 g parmesanost
Salt og svart pepper

TOMATSALAT
250 g mozzarella
4 ss kremfløte
Salt og olivenolje
4 tomater
1 rødløk
Frisk basilikum

Fremgangsmåte

1. Hell melet i en bolle og lag en grop i melet. Knekk i eggene i gropen og tilsett vann og olivenolje. Bland rundt med en gaffel. Jobb inn melet ordentlig og kna deigen med hendene på bakebordet til den er smidig, ca 10 minutter.
2. Form deigen til en ball og pakk inn deigen i plastfolie. La den hvile i kjøleskapet i minst 30 minutter.
3. Nå kan du jobbe ut deigen til ønsket form. Det gjør du enklest med hjelp av en pastamaskin.
4. Hakk soppen. Stek sammen med litt olje til all væsken er borte. Finhakk
sjalottenløken og stek den også til den har blitt myk.
5. På med fløte og buljong og kok sammen. Ned med sitronzest og en dråpe sitron. Og masse revet parmesan.
6. Legg ned pastaen og kok ferdig. Ned med masse svart pepper i pastaen og topp med en hel del tynt revet trøffel. Ringle på litt olivenolje og salt.
7. Visp mozzarellaen med fløten med en håndmikser til det blir kremete. Legg i bunnen av en tallerken. Skiv tomat tynt og rødløken. Topp mozzarellaen med det og til slutt olivenolje, salt og svart pepper.

Legg igjen en anmeldelse