Hjemmelaget pasta

Hjemmelaget pasta
Hjemmelaget pasta
Å lage hjemmelaget pasta er enklere enn du tror! Med denne grunnoppskriften, signert Frida Lund (@goda.grejer), får du en spenstig pastadeig som fungerer like godt som tagliatelle, ravioli eller lasagneplater.
Alt for pasta
250 g tipo 00 mel
3 egg
2 ss olivenolje
2 ts salt 
Bland mel og salt i en bolle. Tøm det ut på en benk og form et hull i midten. Knekk eggene i en skål og hell i olivenoljen. Hell forsiktig ned eggene i hullet og begynn å visp inn eggene i melet med hjelp av en gaffel. Visp forsiktig først slik at så lite av melet følger med av gangen. Når du har fått en røre, som ligner pannekakerøre, begynn å blande inn melet med hånden og elt deretter deigen i minst 10 minutter på benken. Pakk deigen inn i plastfolie og la den hvile i minst 30 minutter i kjøleskapet.