Hjemmelaget pasta
![Hjemmelaget pasta](https://cdn.sanity.io/images/jjv48zaf/production/828ea90daf95249044464099c019d4ca98925437-5688x3200.jpg?w=2048&q=75&fit=fillmax&auto=format)
![Hjemmelaget pasta](https://cdn.sanity.io/images/jjv48zaf/production/828ea90daf95249044464099c019d4ca98925437-5688x3200.jpg?w=2048&q=75&fit=fillmax&auto=format)
Å lage hjemmelaget pasta er enklere enn du tror! Med denne grunnoppskriften, signert Frida Lund, får du en spenstig pastadeig som fungerer like godt som tagliatelle, ravioli eller lasagneplater.
Nyhet - Pasta La Vista
![Alt for pasta](https://cdn.sanity.io/images/jjv48zaf/production/22ad74f8ee6ac05d4cdd1ce699bc3a47da763ea7-600x600.jpg?w=2048&q=75&fit=fillmax&auto=format)
Ingredienser
250 g tipo 00 mel
3 egg
2 ss olivenolje
2 ts salt
3 egg
2 ss olivenolje
2 ts salt
Fremgangsmåte
Bland mel og salt i en bolle. Tøm det ut på en benk og form et hull i midten. Knekk eggene i en skål og hell i olivenoljen. Hell forsiktig ned eggene i hullet og begynn å visp inn eggene i melet med hjelp av en gaffel. Visp forsiktig først slik at så lite av melet følger med av gangen. Når du har fått en røre, som ligner pannekakerøre, begynn å blande inn melet med hånden og elt deretter deigen i minst 10 minutter på benken. Pakk deigen inn i plastfolie og la den hvile i minst 30 minutter i kjøleskapet.