/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Å lage hjemmelaget pasta er enklere enn du tror! Med denne grunnoppskriften, signert Frida Lund, får du en spenstig pastadeig som fungerer like godt som tagliatelle, ravioli eller lasagneplater.
Alt for pasta

Ingredienser

250 g tipo 00 mel
3 egg
2 ss olivenolje
2 ts salt 

Fremgangsmåte

Bland mel og salt i en bolle. Tøm det ut på en benk og form et hull i midten. Knekk eggene i en skål og hell i olivenoljen. Hell forsiktig ned eggene i hullet og begynn å visp inn eggene i melet med hjelp av en gaffel. Visp forsiktig først slik at så lite av melet følger med av gangen. Når du har fått en røre, som ligner pannekakerøre, begynn å blande inn melet med hånden og elt deretter deigen i minst 10 minutter på benken. Pakk deigen inn i plastfolie og la den hvile i minst 30 minutter i kjøleskapet.