/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Belysning er så mye mer enn bare et praktisk hjelpemiddel. Ved hjelp av belysning kan du både innrede og sette en bestemt stemning på ulike steder i hjemmet. På Cervera har vi masse herlig belysning til forskjellige formål og stiler!

Style med belysning: 5 tips

  • Punktbelysning i hjemmet er kanskje den beste belysningen som finnes! Bortsett fra den generelle takbelysningen, som ofte gir et jevnt men ganske lite koselig lys, er det en god idé å jobbe med punktbelysning på ulike steder i hjemmet der det passer seg. Det kan handle om lamper i hjørner, på vegger eller gulv. Sørg for å ha en jevn flyt med punktbelysning i et hjem - og gjerne et par punkter i hvert rom.
  • Ulike lysnyanser kan være viktigere enn du tror. Å blande kaldt og varmt lys er ikke å anbefale, sats i stedet på lyskilder i belysningen din som går ton-i ton for å skape en harmonisk strøm av lys gjennom rommet.
  • Tør å jobbe med nivåer! Hvem sa at en bordlampe ikke kan stå på gulvet? Ved å eksperimentere med ulike dimensjoner i rommet og plassere belysningen på litt uventede steder, kan du forsterke opplevelsen av lyset.
  • Sats på statement-lyskilder. Invester i en lampe du kommer til å elske lenge og la den være det sentrale objektet i rommet, og innred resten av rommet rundt den.
  • Ikke vær redd for å leke med ulike lyskilder i hjemmet, roter dem for eksempel etter sesong. En lampe trenger faktisk ikke stå på samme sted for alltid, men la den få nytt liv etterhvert!

Taklamper

Taklamper kommer i alle slags former, design og materialer du kan tenke deg. Det er bare fantasien som setter grensen hvis du vil innrede med for eksempel en statement-taklampe i sjøgress for å få inn naturelement i hjemmet, en modernistisk sputnik-variant i metall med glasskule eller hvis du vil ha noe litt nettere - hvorfor ikke en koselig fjærlampe!

Bordlamper

På Cervera har vi en mengde fine bordlamper til alle anledninger, uansett om du vil innrede soverommet, stuen eller barnerommet. Hvorfor ikke gå utenfor boksen og style med en bordlampe på kjøkkenet eller hvorfor ikke skape stemningsfull belysning på badet.

Gulvlamper

En tradisjonell gulvlampe står på en høy fot, men de siste sesongene har flere og flere mindre og lekne varianter av gulvlamper blitt lansert på markedet. For eksempel forskjellige gulvlamper i geometriske former.

Vegglamper

For mange er vegglamper et uprøvd felt. Faktum er imidlertid at vegglamper kanskje er en av de mest takknemlige belysningsvariantene, ikke minst hvis du vil innrede mindre overflater. Vegglamper er også multifunksjonelle og kan brukes både til lesing og til å rettes i ulike retninger for å skape stemning.