/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Alt for en magisk nyttårsfeiring

Alt for en magisk nyttårsfeiring
Alt for en magisk nyttårsfeiring
Det nærmer seg nyttår! Uansett hvordan feiringen din ser ut, kan du med enkle midler dekke opp til et bugnende bord og skåle inn det nye året. Her får du tips som forhøyer nyttårsfeiringen!

Nyttårsbaren

Lekre drinker i forskjellige smaker og farger er en perfekt start på kvelden og alltid en verdsatt velkomstgest. Med litt planlegging og riktig utstyr hjemme er det heller ikke spesielt vanskelig. La deg inspireres av våre bartips, så er det bare å blande og servere!
5 smarte tips på hvordan du lykkes med drinkene hjemme:
  • Invester i rett utstyr. Drinkshaker, måleglass, barskje med muddler, sitruspresse og rivjern gjør at drinkene blir enklere å lage.
  • Vær nøye. Følg oppskriften til punkt og prikke. En liten skvett kan være med å lage (eller ødelegge) en drink.
  • Hopp over drinkmiksen og lag i stedet egen fruktmiks ved hjelp av en juicepresse eller blender.
  • En generell grunnregl er at drinker med juice skal ristes eller mikses mens drinker uten juice bare skal røres.
  • Is, is og is er alfa og omega i de fleste drinker. Sats på en isbitsform i silikon og fyll frysen slik at du alltid er klar.

Champagneglass

Nyttår er champagnens høytid, poler de vakreste glassene dine og server de sprudlende boblene godt avkjølt.
Noen tips: 
  • Bygg et champagnetårn av coupeglass, det skaper garantert en festlig stemning og fungerer like fint om man er fire personer. 
  • Bruk en champangeforsegler som sparer boblene i de åpnede flaskene helt fram til tolvslaget.
  • Legg blomster i isbitformene dine og fyll med vann, det blir vakre isbiter å legge øverst i champagnekjøleren.

Nyttårsmaten

Uansett hvor høyt du legger listen for nyttårsmiddagen, har vi redskapene som gjør matlagingen enklere. 
Noen tips:
  • Et termometer gir eksakt temperatur på oksefiléen, det blir lekende lett å servere rett stekegrad til gjestene!
  • La Sous vide gjøre jobben! Vakuumpakk råvaren din og senk den ned i et vannbad sammen med sirkulatoren, la den ligge utfra angitt tid. Stek deretter råvaren for en fin yte, server og nyt en perfekt middag. Nysgjerrig på Sous vide? Les mer her
  • Få til den siste touchen med en mandolin eller julienne. Mandolinen er det beste redskapet for å lage ordentlig tynne skiver og passer utmerket til potetgratengen eller for å lage egen chips. Med en julienne lager du perfekte staver som tar oppleggingen din til et nytt nivå!