/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Gratinert hummer med smak av sherryTil 2 porsjoner1 kokt hummer1 dl lagret ost, revet2 ss sherry Paprikapulver2 ss smørSitronPersille, finhakket
Fremgangsmåte1. Sett ovnen på 275 grader.2. Smør inn en ildfast form.3. Del hummeren i to langs med kroppen. Legg hummern i den ildfaste formen. Topp med revet ost, sherry og strø over litt paprikapulver. Avslutt med et par klikker smør over hummeren.4. Gratiner i ovnen i 5 minutter og sett deretter på grillen og stek i ytterligere 2 minutter.5. Strø over persille og server med et par kløfter sitron. Nyt umiddelbart!TIPS!

Gratinert hummer med smak av sherry

Gjør selskapet uforglemmelig med vår overdådige oppskrift på Gratinert Hummer med smak av sherry. Denne forseggjorte retten løfter festlighetene til nye høyder med mørt hummerkjøtt, gratinert til perfeksjon og beriket med den subtile, fyldige smaken av sherry. Denne nydelige retten er en ideell tilføyelse til nyttårsmenyen din, og vil garantert imponere gjestene med sin eleganse. Ønsk det nye året velkommen med en smakseksplosjon!
Ingredienser
Til 2 porsjoner

1 kokt hummer
1 dl lagret ost, revet
2 ss sherry
Paprikapulver
2 ss smør
Sitron
Persille, finhakket

Fremgangsmåte

1. Sett ovnen på 275 grader.
2. Smør inn en ildfast form.
3. Del hummeren i to langs med kroppen. Legg hummern i den ildfaste formen. Topp med revet ost, sherry og strø over litt paprikapulver. Avslutt med et par klikker smør over hummeren.
4. Gratiner i ovnen i 5 minutter og sett deretter på grillen og stek i ytterligere 2 minutter.
5. Strø over persille og server med et par kløfter sitron. Nyt umiddelbart!
TIPS! Server den gratinerte hummeren med skalldyrbestikk.

Legg igjen en anmeldelse