/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Babyshower gave

Feir den kommende mammaen med kaffe og kaker samt gaver på en overraskelsesfest, også kalt Babyshower. Babyshower er en relativt ny tilstelning i Norge som opprinnelig kommer fra USA. Vi har listet opp de beste og mest populære gavene for en vellykket Babyshower nedenfor.
Babyshower gave
Babyshower gave

Babyshower med fine gaver

Fine gaver til en babyshower finnes i mange varianter, alt fra praktiske babyartikler til personlige minneting. En klassisk gave er en bleiekake, som er laget av sammenrullede bleier og dekorert med babyartikler som smokker, smekker og små leker. Andre populære gaver kan være myke tepper og kosedyr, eller praktiske babyprodukter som en sengeuro, rangle eller barnevognshenge. Hos oss på Cervera finner du mange populære og klassiske babyshower gaver av høy kvalitet.

Barneserviser

Hvis du planlegger en babyshower og leter etter fine gaver å kjøpe, kan Cervera være et utmerket sted å starte letingen. Vi er kjent for å tilby produkter av høy kvalitet og har et fantastisk utvalg av barne- og babyprodukter.
En av de mest populære gavene du kan finne på Cervera er et personlig tallerkensett til barnet. Disse tallerkenene er laget av høykvalitets porselen og kan personliggjøres med barnets navn og fødselsdato. Det er en perfekt gave som kan brukes i mange år fremover.

Et fint teppe er en fin babyshower gave

Et mykt og varmt teppe å svøpe det lille nyfødte barnet i er en utmerket gave til babyshoweren. Man kan aldri ha for mange tepper. Vi på Cervera har tepper av høy kvalitet fra kjente merkevarer. Når barnet blir litt større, kan en fin sittepute i ull være en flott gave å gi. Noe som vil være nyttig i mange år fremover.