/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Kladdkake Rocky roadTil cirka 12 biter150 g smør4 egg4 dl strøsukker1 ts vaniljesukker5 ss kakao2 dl hvetemel1 klype flaksalt½ boks karamellisert melk (ca 200 g)TOPPING½ boks karamellisert melkEn skvett kremfløteSalte peanøtterDelte DumlebiterMini-marshmellows
Fremgangsmåte1. Sett ovnen på 175 grader. Smør og bre en springform, 22–24 cm i diameter.2. Smelt smøret og la det avkjøles litt. Rør sammen egg og sukker i en bakebolle.3. Bland de tørre ingrediensene i en annen bolle, og rør deretter ned det i eggblandingen. Rør til slutt ned smøret, ikke visp.4. Fordel røren jevnt i formen og klikk ut den karamelliserte melken. Stek midt i ovnen i 20–25 minutter. (Kaken skal være løs i midten – den blir fastere etter å ha stått kaldt.)5. La den avkjølte kaken stå i kjøleskapet i minst fire timer.6. Rør sammen karamellisert melk og en skvett uvispet fløte til en karamellsaus. Ringle sausen over kaken og strø over salte peanøtter, dumlekarameller og minimarshmellows.

Kladdkake Rocky road

Kladdkake med Rocky Road er en nydelig kombinasjon av to deilige desserter. Kladdkaken er en svensk favoritt med sin kladdete og sjokoladeaktige konsistens, mens Rocky Road er en amerikansk klassiker som inneholder sjokolade, marshmellows og nøtter. Her blandes det beste fra to verdener i en og samme bakverk. Prøv denne gode desserten til helgen, du kommer ikke til å bli skuffet!
Kladdekake Rocky Road
Ingredienser
Til cirka 12 biter
150 g smør
4 egg
4 dl strøsukker
1 ts vaniljesukker
5 ss kakao
2 dl hvetemel
1 klype flaksalt
½ boks karamellisert melk (ca 200 g)
TOPPING
½ boks karamellisert melk
En skvett kremfløte
Salte peanøtter
Delte Dumlebiter
Mini-marshmellows

Fremgangsmåte

1. Sett ovnen på 175 grader. Smør og bre en springform, 22–24 cm i diameter.
2. Smelt smøret og la det avkjøles litt. Rør sammen egg og sukker i en bakebolle.
3. Bland de tørre ingrediensene i en annen bolle, og rør deretter ned det i eggblandingen. Rør til slutt ned smøret, ikke visp.
4. Fordel røren jevnt i formen og klikk ut den karamelliserte melken. Stek midt i ovnen i 20–25 minutter. (Kaken skal være løs i midten – den blir fastere etter å ha stått kaldt.)
5. La den avkjølte kaken stå i kjøleskapet i minst fire timer.
6. Rør sammen karamellisert melk og en skvett uvispet fløte til en karamellsaus. Ringle sausen over kaken og strø over salte peanøtter, dumlekarameller og minimarshmellows.

Legg igjen en anmeldelse