Vilkår

#YESCERVERA

Vi synes at det er kjempemorsomt å se hvordan kundene våre styler produktene våre i hjemmene sine! Noen bruker kanskje karaffelen som vase, mens en annen mikser og matcher porselen på bordet. Når vi ser noe vi inspireres av, ber vi iblant om tillatelse til å bruke bildet i våre egne kanaler, først og fremst på hjemmesiden og i sosiale medier. Det kan også hende at vi lenker til produktene som vises i bildet. Teksten som tilhører bildet, både bildetekst og kommentarer, kan vi velge å publisere i original eller redigert form, eller å la være å publisere det (når vi har fått lov til å bruke bildet).

Hvis du godkjenner at vi publiserer bildet ditt, bruker du hashtaggen #yescervera når du poster bildet, eller som svar i kommentarene om vi har sendt en forespørsel om å få bruke det. Da godkjenner du følgende:

  • Du gir Cervera AB (org.nr. 556701-1209 ), en ikke-eksklusiv, royalty-fri, verdenomspennende lisens til å bruke bilder/innlegg, nedenfor kalt "bilder", som du tagget eller svarte på med #yescervera ved forespørsel, i vår kampanje og/eller reklame, inkludert i galleriet på nettstedet, nyhetsbrev, kataloger, e-post og annen kundekommunikasjon, butikkmateriale og til andre markedsføringsformål. 
  • Herved bekrefter du og attesterer at (I) du eier alle rettigheter til bilder og tekster, (II) at du har fått tillatelse fra alle eventuelle personer som vises i bildene dine til å overføre rettighetene som finnes , og at (III) Cervera ABs bruk av dine bilder ikke er i strid med tredjeparts rettigheter eller strider mot loven. 
  • Herved frigjør du Cervera AB fra alle forpliktelser til å betale deg for bruken av bildene dine og for de immaterielle rettighetene som er knyttet til disse i sammenheng med de bruksområder som er beskrevet over, og herved frigjør og godtar du å holde Cervera AB og alle personer som opptrer på vegne av Cervera AB skadesløse for alle eventuelle krav, fordringer og gjeld, uansett art, i sammenheng med bruken av bilder som beskrevet over.

Har vi lov til å by på en kake?

For å ge deg best mulige opplevelse på denne side, bruker vi såkalte cookies (kaker). Det er små tekstfiler som spares i datorn eller telefonen din og ger oss informasjon om hvordan du bruker siden vår. De hjelper også til å forbedre oss. Om du fortsetter in på denne siden tillater du dette.

Her kan du lese mer om cookies.